Bonsai Spins

FULLSTÄNDIGA SPELREGLER

Bonsai Spins är en videospelautomat med 5 hjul och 5 rader. Spelet spelas med 20 insatslinjer (fasta), med vinstutbetalning från vänster till höger. BONSAITRÄDET är Scatter-symbol. Om 3 Scatter-symboler visas på hjul 1, 3 och 5 utdelas gratisspinn.

Vinster under det ordinarie spelet gör att stapelnivån ökar. Hjulmodifieringsbelöningar är möjliga på nivå 2, 4 och 6. När man uppnår en belöningsnivå aktiveras den för nästa spinn, och den här proceduren fortsätter för varje vinst i rad som erhålls. Om du uppnått någon av belöningsnivåerna (undantaget den översta, nivå 6) och spinnet inte ger någon vinst, så återställs stapelnivån till 0. I toppen av stapeln krävs det två förluster i rad för att stapelnivån ska återställas till noll.

När gratisspinnsfunktionen aktiveras utdelas 5 gratisspinn.

När en PAGOD- eller VALVPORTS-symbol har visats i var och en av de markerade positionerna under gratisspinnen utdelas ytterligare 3 gratisspinn och ökar multiplikatorn för alla efterföljande vinster.

Maximal utdelning för den här spelautomaten är (1250 x maxinsatsen). Eventuella vinster som överstiger denna summa utbetalas inte då maximal utdelning är den högsta möjliga vinsten.

Endast den högsta vinsten per insatslinje utbetalas.

Flera vinster på flera vinstlinjer läggs ihop.

GRATISSPINNSFUNKTIONEN

Gratisspinnen aktiveras när 3 eller fler Scatter-symboler visas någonstans på hjulen. 5 gratisspinn utdelas.

De symboler som ger lägst vinst är borttagna från hjulen under gratisspinnsfunktionen.

När funktionen startar är 10 positioner markerade på hjulen. När antingen en PAGOD-symbol eller en VALVPORTS-symbol hamnar på någon av de här positionerna så fylls markeringen i.

När alla markerade positioner fyllts i utdelas ytterligare 3 gratisspinn till spelaren. Även vinstmultiplikatorn ökas. Den nya multiplikatorn används till alla efterföljande vinster. De tidigare utvalda positionerna nollställs, och nya positioner utses.

Högsta möjliga vinstmultiplikator man kan få under gratisspinnen är x10.

AUTOSPEL

Vid autospel snurras spelrundorna automatiskt med det antal spinn som valts i menyn ”AUTOSPEL”. Välj ”Turbo” för ett snabbare spel. Notera att autospel och turbo inte finns tillgängliga inom vissa jurisdiktioner. Välj ”Turbo” för ett snabbare spel.

För att använda autospel väljer du helt enkelt det antal autospinn som du önskar. Sedan anger du en förlustgräns och trycker på knappen ”BEKRÄFTA” så sätts spinnen igång. Du kan också välja att stoppa autospelet om en enskild spinnvinst överstiger en viss summa. Du kan också välja att stoppa autospelet vid funktionsvinst.

DEFINITIONER

Engelsk text Lokaliserad definition
Bonus
Wild

HUR MAN SPELAR

• Välj insatssumma
  • Tryck på knappen ”Spinn” för att starta spelet.
  • Tryck på insatsknapparna för att öka eller minska insatssumman. När du har nått det minsta/högsta antalet linjer inaktiveras de aktuella knapparna.
  • Tryck på autospelsmenyn för att ställa in och starta autospelen
  • Tryck på returtangenten för att återgå till det ordinarie spelet.
  • Tryck på turboknappen för att växla spinnhastighet mellan normal och turbo.
  • Tryck på knappen ”?” för att visa vinsttabellen.
  • Tryck på ljudknappen för att sätta på och stänga av ljudet

TEORETISK ÅTERBETALNING

Den totala teoretiska återbetalningen till spelaren är 96 %.

SPELINSTÄLLNINGAR

• Spelljud – Sätter på och stänger av ljudet.
  • Vinsttabell – Se hur stor vinst respektive symbol ger, få förklaringar av spelfunktionerna och information om vinstlinjerna.
  • Spelregler – Visar spelreglerna.
  • Autospel – ställ in och starta autospelen

SPEL I DEMOLÄGE

Prova på att spela i operatörens demoläge, en motsvarighet till versionen där du spelar för riktiga pengar. Demospelet spelas med exakt samma regler och slumpgenerator. I demoläget kan du spela för ”låtsaspengar”, som saknar monetärt värde.

TEKNISKT FEL UNDER SPELET

Operatören förbehåller sig rätten att neka vinstutbetalning och annullera insatser om spelaren manipulerar spelet på ett bedrägligt sätt eller om själva spelsystemet drabbats av ett tekniskt fel.

I definitionen av ett sådant tekniskt fel innefattas fel i de odds och vinsttabeller som publicerats, och spel som inte fungerar i överensstämmelse med de regler som publicerats.

AVBRUTNA SPEL

Om ett avbrutet spel inte slutförs inom 1 dag(ar) stängs spelet. Eventuella vinster som är kopplade till det avbrutna spelet kommer då utbetalas.