88 Fortune

Syftet med spelet är att få vinnande symbolkombinationer genom att snurra hjulen.

Historiken kommer endast att vara tillgänglig för Skrivbordskanaler

SÅ HÄR SPELAR MAN

VÄLJ DIN INSATS

Om du vill justera detta ska du klicka på KREDITER och INSATS "+" och "-" för att öka eller minska storleken på din INSATS.

KREDITER

Här visas antal GULDSYMBOLER som spelas.

INSATS

Här visas totalsumman som satsas per spinn.

STARTA SPELET

Klicka på knappen SPINN (knappen med en pil) för att starta spelet.

AUTOSPEL

Om detta spel har AUTOSPEL-funktion så att spelaren kan välja antal spins som ska spelas av sig själv utan att spelaren gör några ytterligare inmatningar. Alla nödvändiga alternativ, enligt krav i olika jurisdiktioner, måste konfigureras av spelaren innan AUTOSPEL börjar användas. För att starta AUTOSPEL väljer du knappen AUTOSPEL på spelets skärm. När menyn AUTOSPEL har öppnats kan spelaren konfigurera AUTOSPEL efter sina önskemål. Alternativet "ANTAL AUTOSPINS" avgörs hur många spins som spelas automatiskt. När antal spins som har konfigurerats av spelaren i "ANTAL AUTOSPINS" har spelats stoppar AUTOSPEL. I vissa jurisdiktioner måste spelaren ställa in alternativen "STOPPA EFTER FÖRLUST AV MER ÄN ..." och "STOPPA EFTER ENSKILD VINST STÖRRE ÄN ..." förutom antal spins som ska spelas automatiskt. Alternativet "STOPPA EFTER FÖRLUST AV MER ÄN ..." stoppar AUTOSPEL när en spelare har förlorat det inställda beloppet. Alternativet "STOPPA EFTER ENSKILD VINST STÖRRE ÄN ..." stoppar AUTOSPEL när en spelare har vunnit det inställda beloppet på en enda spinn. AUTOSPEL stoppar när förutsättningarna för något av alternativen "ANTAL
AUTOSPINS", "STOPPA EFTER FÖRLUST AV MER ÄN ..." och/eller "STOPPA EFTER ENSKILD VINST STÖRRE ÄN ..." uppfylls. När spelaren har konfigurerat AUTOSPEL efter sina önskemål kan de välja knappen START så börjar hjulen att snurra. Efter detta kan spelaren när som helst välja knappen STOPP för att stoppa återstående AUTOSPEL-spins. När det har stoppats måste AUTOSPEL konfigureras på nytt via menyn AUTOSPEL för att funktionen ska kunna användas. Spelaren kan avsluta AUTOSPEL när som helst genom att välja knappen AVBRYT. En bonushändelse stoppar Autospel-funktionen.

TOTALVINST

Här visas totalvinsten för varje enskild spinn.

RTP:96%

HJÄLP

Alla vägvinstsummor visas i spelets vinsttabell som multipler av radinsatsen. Du kan visa dessa genom att trycka på knappen HJÄLP och de visas som kontantvärde i spelet vilket ändras när radinsatsen ändras.

FU BAT

FU BAT-symbolen är wild och ersätter alla symboler. FU BAT visas enbart på hjul 2, 3 och 4.

SPECIALVINSTER

Det finns 243 vägar att vinna på. Alla vinster betalas för alla positioner från vänster till höger på intilliggande hjul med början på hjulet längst till vänster. Allt betalas i valutan. en eller fler FU BAT i en vinstkombination är wild och ersätter alla symboler. Guldsymbolerna som spelas visas i området med aktiva symboler. Alla guldsymbolerna spelas på olika hjuluppsättningar.

FU BAT JACKPOT FEATURE

Om en eller fler FU BAT visas kan spelaren vinna en tillgänglig jackpot. Antal guldsymboler som spelas avgör möjligheten att vinna jackpot. Om spelaren har möjlighet att vinna mer än en jackpot kommer spelaren att komma till en separat skärmbild där det finns 12 mynt. Röra vid eller klicka på ett mynt avslöjar symbolen för en tillgänglig jackpot. Om tre matchande
symboler visas kommer motsvarande jackpot att betalas ut och funktionen avslutas. Jackpotvärden är proportionella mot insats per spinn.

FREE GAMES FEATURE

3, 4 eller 5 GONG-symboler på intilliggande hjul, med början längst till vänster, ger tio frispel. ACE, KING, QUEEN, JACK, 10 och 9 visas inte under frispel. Insats per spinn och antal guldsymboler som valts är samma som för den spinn som löst ut frispelen. Fu Bat Jackpot Feature kan lösas ut inifrån frispelen. Ytterligare frispel kan vinnas under frispelsfunktionen och läggs till återstående frispel. Free Games Feature avslutas när inga fler frispel finns kvar. Free Games Feature använder en annan hjuluppsättning.

REEL WAYS

Spelväg vinner om matchande symboler visas någonstans på intilliggande hjul från längst till vänster till längst till höger. Enbart högsta vinsten per spelväg betalas. Alla symboler betalar enligt vinsttabellen. Vinsttabellen är dynamisk och visar faktiska utbetalningar baserat på aktuell insats. Vinster på olika vägar läggs samman och scattervinster (om sådana finns) läggs till vägvinsterna. Fel annullerar samtliga spel och vinster.