Eye of The Kraken

Avbrutet spel

Om spelet avbryts sparas alla speluppgifter och placerade insatser tills du fortsätter spelet igen. Du kan fortsätta där spelet avbröts.

Spelregler

• Eye of the Kraken är ett funktionsrikt videoslot spel som visar en 3 x 3 rutnät av symboler. Förutom att vinna ett pris för tre matchande symboler längs någon av de åtta fasta vinstraderna, kan du vinna ett pris för att matcha symboler i alla fyra hörn eller i mitten positionerna längs alla fyra sidor av spelfältet.
  • I huvudspelet kan matchande torpedsymboler generera normala vinstrader. Torpedsymbolen fungerar också som en scatter symbol. En räknare visar antalet alla torpedsymboler som är kvar att samla innan bonusläget startar. Totalt 50 insamlade torpeder används för att utlösa och spela "Besegra Kraken" bonusrundan. Om du vill hämta den värdefulla skatten som är vaktad av Kraken så måste du sikta in dig på tre av de sex tentaklerna som visas.
  • I huvudspelet, kan tentakelsymbolen generera normala vinstrader. Den fungerar också som en vild symbol som kan ersätta alla andra symboler förutom scatter. Under varje spin så finns det en chans att utlösa Krakens vilda tentaklar. Krakententaklerna kan greppa och täcka en eller flera vanliga symboler och ändra dom till vilda symboler.
  • Fem eller flera dykarhjälmar utspridda var som helst på hjulen startar dykläget. I detta läge av nio gratissnurr så fungerar den blå Eye of the Kraken som en vild symbol. Dessutom så finns det varje runda en chans att skattkistor landar på hjulen och skapar ett extra pris som motsvarar din totala insats multiplicerad med en faktor. Detta extra pris läggs till dina eventuella vinstrader för att skapa ditt totala prisbeloppet för rundan. Dykläget kan inte återutlösas under funktionen.
  • RTP är 96.41%.
  • Du väljer din insats med insatsknapparna. Tryck på plus- och minusknapparna för att ändra insatsen ett steg. Tryck på STARTA för att starta spelrundan. När symbolerna landar jämförs de med vinstplanen och vinster utbetalas.

Tillgängliga val

• Vinstplan- Visar vinstplanen.
  • Autospel- Slå på eller av autospel genom att klicka på knappen AUTOSPEL. Då spelet är i autospelsläge spelas ett antal omgångar i följd automatiskt med de insatsinställningar som är valda. Autospelsläget avbyts automatiskt då saldot är för lågt eller beroende på dina inställningar.