Pineapple Pop

Om det här Spelet

Det här spelet har upp till 262 144 vägar.

Målet är att spela på hjulen så att symbolerna bildar vinstkombinationer. Vinsten beror på vilken vinstkombination som bildas.

Vinstkombinationer markeras på hjulen och vinsten utbetalas.

Spela spelet

Saldot visas i valuta i konsolfältet.

Välj Spela-knappen för att spela på hjulen.

När hjulen stannar markeras vinstkombinationer på hjulen. Vinsten visas i vinstrutan.

Spelet avslutas om det inte finns någon vinstkombination.

Regler för vägar

En väg är ett mönster av symbolpositioner intill varandra på hjulen.

Vinster utdelas när matchande symboler hamnar bredvid varandra i detta mönster.

Vägvinster går från vänster till höger från det första hjulet.

Varje spel kan ha upp till 262 144 vinstvägar.

Vinstregler

Vinsten baseras på vinstkombinationen.

Den totala utbetalningen är summan av alla vägvinster och Scatter-vinster från ett spel.

Bara den högsta vinnande kombinationen per symbolkombination ger utdelning.

Vinsttabellen visar utbetalningen för varje symbol baserat på den nuvarande insatsen.

Om flera vinnande kombinationer stannar på samma väg är det bara den högsta av vinsterna som betalas ut.

Rolling Reels™-funktion

Den här funktionen kan aktiveras i basspelet och i free spins.

Den här funktionen aktiveras efter varje vinst.

Vinstsymboler tas bort från hjulen och symbolerna ovanför flyttas till de tomma platserna.

Rolling Reels™ kan ge flera vinster i följd.

Funktionen fortsätter tills det inte längre finns några vinnande kombinationer på hjulen.

Vägar som Ökar

Efter en vinnande Rolling Reels™-kaskad läggs ytterligare en rad med symboler till på toppen av hjulen.

Upp till 4 extra rader kan läggas till för ytterligare vinstvägar.

Ytterligare rader tas bort när basspelet avslutas.

Jumbo Blocks™

Jumbo Blocks™ kan dyka upp under Rolling Reels™.

Jumbo Blocks™ kan vara i storleken från 2x2, 3x3 och 4x4.

Jumbo Blocks™ kan visas på hjulen 2-6.

Jumbo Blocks™ kan vara vilken symbol som helst förutom Scatters och Wilds.

Jumbo Blocks™ kan bidra till fler vinnande kombinationer.

Alla delar av Jumbo Blocks™ som hamnar utanför hjulområdet bidrar inte till vinstkombinationer.

Wild Fyll-funktion

Tomma platser under Jumbo Blocks™ fylls med Wilds.

Wilds kommer att samlas in i nedre delen av hjulen i Free Spins tills de blir en del av en vinnande kombination.

Andra Chansen-funktion

Varje Scatter som dyker upp aktiverar Andra Chans-funktionen.

Andra Chans-funktionen aktiveras efter att alla vinster är kompletta.

Upp till 12 symboler inom en diamantformad yta runt varje Scatter-symbol exploderar och ger utrymme för ytterligare symboler att falla ner.

Scatters får inte Wilds, Jumbo Blocks™, eller andra Scatters att explodera.

Wild-symboler

Wild-symboler kan ersätta andra symboler för att skapa vinnande kombinationer.

Wild-symboler kan ersätta alla symboler utom scatter-symboler.

Wild-symboler kan bara dyka upp på hjulen 2-6.

Beständiga Wild-symboler

Beständiga Wild-symboler hålls kvar på hjulen tills de blir en del av en vinst.

Beständiga Wild-symboler dyker endast upp under Free Spins.

Free spins

3 scatter-symboler ger 6 Free Spins.

Varje ytterligare Scatter-symboler som dyker upp under det aktiverande spelet ger 3 extra Free Spins.

Endast det högsta vinstbelopet betalas ut för scatter-symbolkombinationer

Alla insatser som spelas är desamma som det spel som aktiverade funktionen.

Upphöjare

Höjdfunktionen är aktiv under Free Spins.

Funktionen låses i en högre minimum Vinstväg under tiden som Free Spins varar.

Free Spins startar med Upphöjaren inställd på 4 rader.

Upphöjaren förflyttar sig 1 rad efter varje vinnande spel.

Upphöjaren kan öka upp till att bli 8 rader högt.

Upphöjar-nivån minskas aldrig under en Free Spins-funktion.

UPSIZER™

Använd UPSIZER™ för att köpa ytterligare Free Spins.

UPSIZER™-alternativ köps för de priser som visas.

UPSIZER™-alternativen som visas motsvarar det totala antalet utdelade Free Spins och alla extra Free Spins som har köpts under funktionen.

9, 12, 15 eller 25 totala Free Spins kan köpas med UPSIZER™.

Denna funktion är endast tillgänglig under free spins.

UPSIZER™ är inte tillgänglig via funktionsköp.

Vissa UPSIZER™-alternativ är eventuellt inte tillgängliga vid alla insatser.

En del av alternativen kanske inte är tillgängliga där du befinner dig.

Funktionsköp

Använd funktionsköp för att aktivera free spins.

Tillgängliga funktionsalternativ är:

6 Free Spins

9 Free Spins

12 Free Spins

15 free spins

25 Free Spins

Funktioner köps för de priser som visas.

Free spins spelas med den aktuella insatsen.

Den här funktionen är endast tillgänglig i basspelet.

Funktionen är eventuellt inte tillgänglig vid alla insatser.

En del av alternativen kanske inte är tillgängliga där du befinner dig.

Ikoner

Autospel

Huvudmeny

Återgå

Sänkning

Höjning

Insats

Ljud av/på

Drag

Ansvarsfullt spelande

Spelarskydd

Lojalitet

Spelhistorik

Transaktionshistorik

Banktjänster

Inställningar

Vinsttabell/information

Hjälpfiler

Lobby

Släng

En del av alternativen kanske inte är tillgängliga där du befinner dig.

Autospel

Autospel låter dig ställa in ett visst antal spel som spelas automatiskt.

Spel spelas med den insats som är vald för tillfället.

Antalet återstående spel i autospelsessionen visas i spelet.

Du kan stoppa autospel när som helst. Det påverkar inte spelresultatet.

Om någon funktion aktiveras stoppas autospel.

Spel: Ställer in antalet spel för autospelsessionen. Autospel avslutas när alla spel har spelats.

Vinstgräns: Ställer in en vinstgräns för autospelsessionen. Autospel avslutas om en vinst uppnår det beloppet.

Förlustgräns: Ställer in en förlustgräns för autospelsessionen. Autospel avslutas om saldot minskar med detta belopp.

Total insats: Ställer in nuvarande insatsvärde.

Välj insats

Varje spel kostar lika mycket som den totala insatsen.

Välj insatsen på mobil genom att välja Insats i konsolfältet eller ikonen Insats.

Välj insatsen i datorversionen med ikonerna för höjning och sänkning i konsolfältet. Välj även insatsen från huvudmenyn med ikonen Insats, eller genom att välja insatsområdet.

Maxinsats: Lägger högsta tillåtna insats.

Snabbinsats: Visar ett urval av snabba insatsalternativ för att välja det totala insatsbeloppet.

Inställningar

Panelen Inställningar har flera spelinställningar.

För att komma åt inställningspanelen kan du öppna huvudmenyn och välja ikonen Inställningar.

Välj vilka inställningar som ska vara på eller av.

Mellanslag: Tryck för att starta eller stoppa ett spel på hjulen. Det påverkar inte spelresultatet.

Inställningen Allt ljud styr alla ljud, inklusive spel- och bakgrundsljud.

Inställningen Spelljud styr konsol- och spelljud, samt ljud för vinstkombinationer och -sekvenser. (Endast tillgänglig om alla ljud är PÅ.)

Inställningen Bakgrundsmusik styr bakgrundsmusiken. (Endast tillgänglig om alla ljud är PÅ.)

Gratisspel

Ett erbjudande om Gratisspel är ett antal gratisspel som tilldelas en spelare.

Varje erbjudande har ett unikt referensnummer.

Insatsskonfigurationen bestäms av spelledarna och kan inte ändras.

Vinster läggs till kontant- eller bonussaldot, beroende på erbjudandet.

Ett erbjudande kan spelas nu, spelas senare eller avfärdas.

Välj Spela nu för att börja spela ett Gratisspel-erbjudande.

Endast ett erbjudande om Gratisspel kan spelas åt gången.

Välj Spela senare för att skjuta upp erbjudandet.

Ett uppskjutet erbjudande kommer att vara tillgängligt igen när du går in i spelet igen.

Välj ikonen för Papperskorgen för att avfärda Gratisspel.

Ett avfärdat erbjudande kan endast öppnas igen genom att kontakta spelansvariga och uppge referensnumret.

När ett erbjudande har slutförts, avfärdas eller löpt ut visas nästa tillgängliga erbjudande.

Varje erbjudande har ett utgångsdatum och en utgångstid. Om ett erbjudande inte spelas före denna tidpunkt kommer det inte längre att vara tillgängligt.

Välj ikonen Information för att se insatsinformation och erbjudandets utgångsdatum och -tid.

Den här funktionen är endast tillgänglig i utvalda spel.

Ytterligare information

Vissa inställningar och funktioner kan saknas i det här spelet.

Vid funktionsstörningar ogiltigförklaras alla vinster och spel.

Eventuella ändringar i reglerna görs i enlighet med lagstadgade krav.

Om anslutningen bryts visas det senaste speltillståndet när man återvänder till spelet.

Saldot uppdateras med den summa som vunnits eller förlorats.

Resultat från det senaste spelade spelet visas.

Om en förfrågan inte hinner nå servern innan anslutningen bryts visas resultatet från det föregående spelet.

Pågående funktioner som kräver interaktion eller beslut kan fortsättas.

Om du inte återvänder för att slutföra spelet inom 90 dagar ogiltigförklaras spelet och alla obekräftade insatser återbetalas till dig.

Återbäring till spelare

Återbäring till spelare (RTP) är den teoretiska statistiska procentsatsen av den totala insatssumman i ett spel som betalas ut som vinstsumma med tiden.

Beroende på vilket spel du spelar kan RTP-värdet definieras som ett enda värde eller definieras av de olika stadierna eller lägena i spelet.

Värden beräknas först genom att dela vinsterna med insatserna i en simulering bestående av flera spelomgångar.

Värden reflekterar den maximala förväntade utdelningen och ändras inte.

RTP: 94,00%.

RTP om UPSIZER™ köps: 94,00 %.

RTP om Köpfunktionen köps: 94,00 %.

Datum för senaste ändring: 2024-01-25