Cirque Du Soleil Kooza

Syftet med spelet är att få vinnande symbolkombinationer genom att snurrahjulen.

Historiken kommer endast att vara tillgänglig för Skrivbordskanaler

SÅ HÄR SPELAR MAN
VÄLJ DIN INSATS

Klicka på knappen INSATS för att välja din insats.

RADER

Här visas antal rader som spelas. Alla rader är alltid i spel.

INSATS

Här visas totalsumman som satsas per spinn.

STARTA SPELET

Klicka på knappen SPINN (knappen med en pil) för att starta spelet.
AUTOSPEL

Om detta spel har AUTOSPEL-funktion så att spelaren kan välja antal spins somska spelas av sig själv utan att spelaren gör några ytterligare inmatningar.
Alla nödvändiga alternativ, enligt krav i olika jurisdiktioner, måste konfigureras avspelaren innan AUTOSPEL börjar användas.
För att starta AUTOSPEL väljer du knappen AUTOSPEL på spelets skärm.
När menyn AUTOSPEL har öppnats kan spelaren konfigurera AUTOSPEL eftersina önskemål.
Alternativet "ANTAL AUTOSPINS" avgörs hur många spins som spelasautomatiskt.
När antal spins som har konfigurerats av spelaren i "ANTAL AUTOSPINS" harspelats stoppar AUTOSPEL.
I vissa jurisdiktioner måste spelaren ställa in alternativen "STOPPA EFTERFÖRLUST AV MER ÄN ..." och "STOPPA EFTER ENSKILD VINST STÖRRE ÄN ..."förutom antal spins som ska spelas automatiskt.
Alternativet "STOPPA EFTER FÖRLUST AV MER ÄN ..." stoppar AUTOSPEL nären spelare har förlorat det inställda beloppet.
Alternativet "STOPPA EFTER ENSKILD VINST STÖRRE ÄN ..." stoppar
AUTOSPEL när en spelare har vunnit det inställda beloppet på en enda spinn.AUTOSPEL stoppar när förutsättningarna för något av alternativen "ANTALAUTOSPINS", "STOPPA EFTER FÖRLUST AV MER ÄN ..." och/eller "STOPPAEFTER ENSKILD VINST STÖRRE ÄN ..." uppfylls.
När spelaren har konfigurerat AUTOSPEL efter sina önskemål kan de väljaknappen START så börjar hjulen att snurra.
Efter detta kan spelaren när som helst välja knappen STOPP för att stoppaåterstående AUTOSPEL-spins.När det har stoppats måste AUTOSPEL konfigureras på nytt via menynAUTOSPEL för att funktionen ska kunna användas.Spelaren kan avsluta AUTOSPEL när som helst genom att välja knappenAVBRYT.En bonushändelse stoppar Autospel-funktionen.

TOTALVINST

Här visas totalvinsten för varje enskild spinn.

BETALAR

Alla betalar, förutom scatterbetalningar, intill en aktiv vinstrad. Alla vinster,förutom scatterbetalningar, räknas från vänster till höger på en aktiv vinstrad medbörjan på hjulet längst till vänster. Scattervinster betalas för symboler som visaspå någon plats på hjulet. Endast högsta vinsten per vinstrad betalas ut. Enbarthögsta scattervinsten för varje symbol betalas per spel. Scattervinster läggs tillradvinster. Vinster på olika rader läggs samman och scattervinster (om sådanafinns) läggs till vinstradvinsterna. Allt betalas i valutan. Fel annullerar samtligaspel och vinster. En eller fler WILD i en vinstkombination på en aktiv vinstrad ärwild och ersätter alla symboler förutom BONUS, MORE FREE GAMES och BOX.BONUS visas endast på hjul 2, 3 och 4 i basspelet. BOX visas endast på hjul 1, 3och 5 i basspelet.

STAPLADE HEMLIGA HJUL

Alla hjul har staplade hemliga symbolpositioner som ersätts slumpvis medsymboler när varje hjulspinn påbörjas: WILD, Wheeler single, Skelly single, Charisingle, Innocent single, Red Mask, Pink Mask, Ace, King, Queen. Alla hemligasymbolpositioner ersätts med samma symbol för spinnen.

BOX PICK BONUS

3 utspridda BONUS BOX på hjul 1, 3 och 5 löser ut Box Pick Bonus Feature. Välj 1av 3 boxar för att avslöjar ett kontantvärde eller ett spinn på Bonus WheelFeature. Box Pick Bonus Feature slutar när ett kontantvärde eller Bonus Wheeldelas ut.
BONUS WHEEL
3 utspridda BONUS på hjul 2, 3, och 4, eller du har valt en box som visar“BONUS” i Box Pick Bonus löser ut Bonus Wheel.Klicka på knappen ”KLICKA FÖR ATT SNURRA” för att snurra hjulet. Vinn en avföljande

Kontantvärde
Trickster Free Games
Wheel of Death Free Games

Jackpot

Bonusen slutar när ett kontantvärde Trickster Free Games, Wheel of Death FreeGames, eller the Jackpot Feature delas ut.TRICKSTER FREE GAMES BONUS
Om du landar på Trickster Free Games under Bonus Wheel startas Trickster FreeGames Bonus. Detta ger 2x insatsen och 10 Trickster free games. Under TricksterFree Games, kanske Trickster försvinner och uppgraderar symbolerna till en avWILD, Wheeler single, Skelly single, Chari single, eller Innocent single. Frispelspelas med samma insats som spelades när frispelen startades. Frispelenanvänder bonushjul som skiljer sig från hjulen i basspelet. BONUS och BOX ärinte tillgängliga under Trickster Free Games. Ytterligare frispel tilldelas inte underTrickster Free Games. Trickster Free Games Bonus avslutas när inga fler frispelfinns kvar.
Trickster Free Games Mystery Stacked ReelsUnder Trickster Free Games, har alla hjul staplade hemliga symbolpositioner somersätts slumpvis med följande: Wheeler single, Skelly single, Chari single,
Innocent single, Red Mask, Pink Mask, Ace, King, Queen. Alla hemligasymbolpositioner ersätts med samma symbol för spinnen.WHEEL OF DEATH FREE GAMES BONUSOm du landar på Wheel of Death under Bonus Wheel startas Wheel of Death FreeGames Bonus. Detta ger 2x insatsen och Wheel of Death Free Games. Spelarenbelönas med 7-12 frispel med en 2x till 4x-multiplikator. Alla spel under Wheel ofDeath Free Games multipliceras med frispelsmultiplikatorn. Ytterligare 4-15 spelkan vinnas med 2 eller fler MORE FREE GAMES och läggs till återstående frispel.Frispel spelas med samma insats som spelades när frispelen startades. Frispelenanvänder bonushjul som skiljer sig från hjulen i basspelet. MORE FREE GAMESvisas bara på hjul 2, 3 och 4 i Wheels of Death Free Games. BONUS och BOX ärinte tillgängliga under Wheel of Death Free Games. Wheel of Death Free GamesBonus avslutas när inga fler frispel finns kvar.
Trickster Free Games Mystery Stacked ReelsUnder Trickster Free Games, har alla hjul staplade hemliga symbolpositioner somersätts slumpvis med följande: Wheeler single, Skelly single, Chari single,Innocent single, Red Mask, Pink Mask, Ace, King, Queen. Alla hemligasymbolpositioner ersätts med samma symbol för spinnen.
WHEEL OF DEATH FREE GAMES BONUS
Om du landar på Wheel of Death under Bonus Wheel startas Wheel of Death FreeGames Bonus. Detta ger 2x insatsen och Wheel of Death Free Games. Spelarenbelönas med 7-12 frispel med en 2x till 4x-multiplikator. Alla spel under Wheel ofDeath Free Games multipliceras med frispelsmultiplikatorn. Ytterligare 4-15 spelkan vinnas med 2 eller fler MORE FREE GAMES och läggs till återstående frispel.Frispel spelas med samma insats som spelades när frispelen startades. Frispelenanvänder bonushjul som skiljer sig från hjulen i basspelet. MORE FREE GAMESvisas bara på hjul 2, 3 och 4 i Wheels of Death Free Games. BONUS och BOX ärinte tillgängliga under Wheel of Death Free Games. Wheel of Death Free GamesBonus avslutas när inga fler frispel finns kvar.Wheel of Death Free Games Mystery Stacked ReelsUnder Wheel of Death Free Games innehåller alla hjul staplade hemligasymbolpositioner som ersätts slumpvis med följande symboler när varjehjulspinn påbörjas: WILD, Wheeler single, Skelly single, Chari single, Innocentsingle, Red Mask, Pink Mask, Ace, King, Queen. Alla hemliga symbolpositionerersätts med samma symbol för spinnen.

RTP:96%

JACKPOT WHEEL

Landar du på Jackpot under Bonus Wheel startas Jackpot Wheel Feature."KLICKA FÖR ATT SNURRA” jackpot-hjulet. Jackpot-hjul landar på en avJackpot-vinsterna.

TRES MAGNIFIQUE
COLOSSAL
GRAND
MINI

Jackpot-beloppen är dynamiska och bestäms av spelarens aktuella spelnivå.

LEGAL INFORMATION

Cirque du Soleil, Sun Logo and KOOZA are trademarks owned by Cirque du Soleiland used under license.
Cirque du Soleil, Sun Logo and KOOZA are trademarks owned by Cirque du Soleiland used under license.