Sizzling Mystery

Hjälp

Om du älskar snabba, actionfyllda slots med mystiska priser, då är Sizzling Mystery spelautomaten för dig. Denna enkla, men ändå spännande slotmaskin i Vegas-stil ger en oavbruten spänning med fräsande belöningar och fängslande funktioner som får dig att tumla av förtjusning.

Sizzling Mystery är en 5x3 slot med ett klassiskt frukttema, men det ger mycket mer kraft! Mystery-funktionen kan utlösas när som helst under basspelet när mysteriesymboler landar. Symbolerna förvandlas sedan till andra betalande symboler och möjligen även till Wilds. Att landa 3 scatters aktiverar 7 gratisspinn, men först dyker Sizzling Flames-funktionen upp för att vinna ytterligare gratisspinn och Sticky Mystery Symboler för en ännu hetare gratisspinnsession! Tänd din vinstserie ännu snabbare med köpbonusalternativen som erbjuder antingen Sizzling Flames + 7 gratisspinn, eller Sizzling Flames som börjar med 1 insamlad symbol + 7 gratisspinn.

Redo för den hetaste sloten? Spela Sizzling Mystery nu!

Information

Sätt att vinna på:

Sizzling Mystery har 243 vinstsätt.

Alla vinster skapas från det vänstra hjulet, från vänster till höger på intilliggande hjul.

Allmän information:

Speltyp

Video-slot

Sätt att vinna på:

243 sätt

Funktioner

Mystery Feature

• Ett slumpmässigt antal Mystery-symboler kan landa när som helst under basspelet.
  • Efteråt förvandlas de till en betalande symbol, inklusive Wild-symbolen.
  • När en vinnande kombination inträffar utvärderas den och belönas för det spinnet.
  • Mystery-symboler är inte klibbiga under basspelet.

Sizzling Flames Feature

• Att landa 3 scatters under basspelet utlöser först Sizzling Flames-funktionen för eventuella extra belöningar innan gratisspinnen börjar.
  • Sizzling Flames-funktionen ger ytterligare gratisspinn och Sticky Mystery-symboler för gratisspinnen.
  • Endast Mystery symboler, +1 Free Spin och Blank kan visas under funktionen.
  • Antalet Mystery symboler som samlas in under funktionen överförs till gratisspinnen.
  • Funktionen startar med 3 respinn och endast Mystery-symbolen kan återställa räknaren till 3.
  • Sizzling Flames-funktionen slutar när inga fler respins återstår.

GRATIS SPINS

• De extra gratisspinnen och Mystery-symbolerna från Sizzling Flames-funktionen tilldelas.
  • Mystery-symbolerna fördelas slumpmässigt mellan hjulen och är klibbiga för Gratisspinnen-funktionen.
  • Med varje gratisspinn förvandlas Mystery-symbolerna till betalande symboler inklusive eventuellt Wild.
  • När en vinnande kombination inträffar utvärderas den och delas ut för varje gratisspinn.
  • Under gratisspinn kan ytterligare Mystery-symboler landa men dessa är inte klibbiga.
  • Gratisspinn kan inte återaktiveras.

KÖP BONUS - Andel som betalas (RTP) - 1

94.04%

KÖP BONUS - Andel som betalas (RTP) - 2

94.03%

Andel som betalas ut till spelarna (RTP)

94.01%

Hit Rate

34.06%

KÖP BONUS

Knappen "Köp bonus" är endast aktiv i basspelet.

Köp bonusfunktionen har följande två alternativ:

Alternativ - 1: Betala 85x total insats för att spela Sizzling Flames-funktionen med möjliga belöningar för 7 gratisspinn.

Alternativ - 2: Betala 150x total insats för att spela Sizzling Flames-funktionen med 1 extra Mystery-symbol som redan har samlats in för 7 gratisspinn.

Så spelar du

Satsningar

För att spela en omgång, ställ in din insats med hjälp av plus-/minus-knapparna på vardera sida av spin-knappen. Tryck sedan på spin-knappen eller på mellanslag för att göra satsningen och starta omgången.

Det går även att starta omgångar genom att använda auto-spin-funktionen.

Utbetalningsregler

• Wild-symboler betalar enligt vinsttabellen och ersätter den högst betalande symbolen på ett sätt när någon annan symbol är närvarande.
  • Vinnande kombinationer skapas från vänster till höger på intilliggande hjul, från hjulet längst till vänster.
  • Vinnande kombinationer och utbetalningar beräknas enligt spelets vinsttabell, som kan ses genom att trycka på knappen för inställningar
  • Endast den högsta vinsten per kombination betalas ut.
  • Flera vinster som sker samtidigt på olika sätt läggs ihop.
  • Alla vinster sker på valda sätt att vinna på.
  • Systemfel nollställer alla utbetalningar.
  • Alla öppna sessioner, som inte avslutas av spelaren, plus eventuella framtida transaktioner för den sessionen, kommer att avslutas efter max 90 dagar och minst 7 dagar beroende på spelarens bostad.

VINSTTAK

• Det här spelet har ett vinsttak på 2500x insatsen för spelomgången.

Utbetalningsregler för funktioner

• Gratis spins spelas med samma insats som omgången som aktiverade dem.
  • Vinster från gratis spins läggs till på andra vinster.

Autospin

Låter spelaren spela automatiskt under ett förutbestämt antal omgångar med den aktuella satsningen.

Menyn för auto-satsning/auto-spel kan nås genom att trycka på knappen för auto-satsning/auto-spel.

Gränser för auto-spel/auto-satsning

• Gräns för förlust – Låter dig kontrollera dina sammanlagda förluster genom att du anger ett värde som stoppar auto-satsning-funktionen och öppnar en popup när gränsen uppnåtts. Räknas ut på följande sätt:
    (Summan av insatser) - (summan av vinster) >= (belopp för gräns för förlust).
  • Enstaka vinst – Stoppar auto-satsning-funktionen och öppnar en popup när en vinst nås om vinsten >= värdet som angetts för enstaka vinst.
  • Vinstgräns – Låter dig kontrollera dina sammanlagda vinster genom att ange ett värde som stoppar auto-satsning-funktionen och öppnar en popup när gränsen uppnåtts. Räknas ut på följande sätt:
    (summan av vinsterna) - (summan av insatserna) >= (vinstgränsbeloppet).
  • Vid vinst – Auto-satsning stoppas och en popup öppnas efter en vinst under omgången. En omgång med gratis spins räknas som en omgång och auto-satsning stoppas när alla gratis använts.
  • Stopp vid funktion – Auto-satsning stoppas och en popup visas när spelet når en specialomgång, såsom (men inte begränsat till) gratis spins, bonusspel och minispel, med undantag för wild-funktioner.

När gränsen nås stoppas auto-satsningen och ett meddelande visas i mitten av skärmen.

Datum för senaste ändring: 2023-09-27