Wild Cherry

Innehållsförteckning

• Översikt
  • Funktioner
  • Spela
  • Kontroller
  • Auto-satsning/Auto-spel
  • Mobila inställningar
  • Ansvarsfullt spelande

Översikt

1

Beskrivning

Wild Cherry är baserat på det klassiska frukt-temat och har spännande funktioner som kommer att underhålla dig i timtal. Spelautomaten har 40 vinstlinjer, roligt tema med frukter, och är fullpackat med funktioner som expanderande wilds, en bonusomgång med Wheel of Fortune och mycket, mycket mer.

Information

Vinstlinjer:

2

3

Allmän information:

Typ av spel Spelautomat
 Antal vinstlinjer/sätt  40 (fasta)
 Antal hjul/rader  5 \ 4 i vanligt läge 4 \ 5 i gratisläge
 Funktioner i grundläge  Svalkande lemonad, Vinnande körsbär, Smaskiga vattenmeloner
 Bonusfunktioner  Apelsinens Wheel of Fortune, Gratisspel
 Gratis spins  Mellan x10 till x40
 Andel som betalas ut till spelarna  96 %
 Hit Rate (valfri)
 Standardinställningar  Från tillverkaren
 Helskärmsläge  Ja
 Ljudkontroller  Ja
 Mobilt spelande

Ja

Funktioner

Vinnande körsbär - Wilds

Körsbären fungerar som spelets wilds. De visas slumpmässigt på hjul som stannat och kan expandera till 1x2 eller 2x2 mega-symboler med multiplikator: - Vinstlinjer som vinns med 1x2 körsbär betalar ut 2x insatsen -Vinstlinjer som vinns med 2x2 körsbär betalar ut 3x insatsen.

4

Smaskiga vattenmeloner

När vattenmelonen 3x2 (eller 2x3 med gratis spins) visas helt på den nedre raden kraschar den när den landar, blir en 1x3-symbol och skjuter ut fyra eller fler 1x1 skivor av vattenmelon på platserna på hjulen som inte redan har vattenmelon.

5

Svalkande lemonad

När en citron landar på raden med palm-saftpressarna får du klämma ut en slumpmässig vinst på 1x, 2x eller 3x din insats.

6

Apelsinens Wheel of Fortune

När bonussymbolen med en apelsin syns var som helst på hjulen blir du belönad med ett gratissnurr på Wheel of Fortune, och får chansen att vinna:

- Vinst #1 – 200x insatsen

- Vinst #2 – 50x insatsen

- Vinst #3 – 25x insatsen

- Vinst #4 – 10x insatsen

- Vinst #5 – 5x insatsen

- 10 gratisspel

- 15 gratisspel

- 20 gratisspel

- 10x multiplikator av insatsen och ett extra snurr på Wheel of Fortune!

7

Gratis spins

När tre hela symboler för gratis spins syns på hjulen blir du belönad med gratis spins. Gör ett av tre val för att få din belöning:

- 10 gratisspel

- 15 gratisspel

- 20 gratisspel

*Under omgången med gratis spins går det inte att trigga ytterligare gratis spins.

8

Spela

För att spela en omgång börjar du med att välja din insats med knapparna Plus/Minus och trycka på eller mellanslag för att påbörja en omgång.

Ett andra klick på eller mellanslaget spolar fram till resultaten eller, om du har flera vinstrader, nästa omgång. Du kan också påbörja en omgång med Autobet/Autoplay.

Regler för utbetalningar

• Vinstkombinationer betalas ut per vinstlinje, från vänster till höger.
  • En vinst i poäng eller pengar betalas ut enligt värdet i VINSTTABELLEN, multiplicerat med insatsen för raden.
  • Vinstkombinationer och utbetalningar räknas ut enligt VINSTTABELLEN som du hittar genom att klicka på Info.
  • Du hittar alla multiplikatorer för symbolerna i Info, under delen för Symboler.

Spelkontroller

9

10

Autobet/Autoplay

Aktiverar automatiskt spelande för ett bestämt antal omgångar med gällande insats.

Så använder du autobet/autoplay på datorn

Klicka på ikonen bredvid "SPIN"-knappen för att öppna autobet/autoplay.

Du kan klicka för att ställa in antalet omgångar med autobet/autoplay. Välj hur många omgångar du vill spela från listan. Klicka på AUTOBET ovanför listan för att stänga den.

Klicka på plus i det övre högra hörnet för att visa alternativen för autobet. Klicka på minus för att gömma dem.

Klicka på knappen i det nedre vänstra hörnet för att starta autobet/autoplay. Då ändras play-knappen till en knapp som låter dig pausa autobet när du vill. Du kan endast pausa mellan omgångar/snurr. Klicka på krysset i det övre högra hörnet för att stänga autobet. När du spelar med autobet är instrumentbrädan med inställningar stängd.