Fire Blaze Jinns Moon

Spelautomat med 5 hjul, 50 vinstlinjer

Målet med spelautomaten Fire Blaze™: Jinns Moon™ är att uppnå vinnande symbolkombinationer genom att snurra hjulen.

Att spela spelet:

• Antalet aktiva vinstrader är permanent inställt på 50.
  • Totalinsatsen motsvarar 25x myntvärdet.
  • Tryck på STARTA på startskärmen för att starta spelet.
  • Med knapparna + och - kan du välja din totalinsats.
  • Tryck på SNURRA för att snurra hjulen med aktuell insats och tryck på knappen igen under en snurr för att stoppa hjulen.
  • Radvinster kan bildas på vilken vinstrad som helst och måste inträffa på angränsande hjul från vänster till höger med start från hjulet allra längst till vänster. Radvinster multipliceras med ditt myntvärde.
  • Scattervinster kan bildas av symboler i vilken position som helst. Scattervinster multipliceras med din totalinsats. Endast den högsta Scattervinsten betalas ut.
  • På en given Vinstrader, ger endast den högsta vinnande kombinationen utdelning medan samtidiga vinster på olika Vinstrader ackumuleras.
  • Vid vinnande snurr visar fältet VINST de sammanlagda rad- och scattervinsterna.
  • Vinster beräknas i enlighet med vinsttabellen.
  • Information om vinstrader får du genom att trycka på i och scrolla till Vinnande vinstrader.
  • Tryck på TURBO för att aktivera eller inaktivera animationer och ljud vid vinst, vilket får hjulen att snurra snabbare eller i normal hastighet.

Autospel:

• Hjulen snurras automatiskt i autospel.
  • Ta fram listan över alternativ genom att trycka AUTOSPEL och välj sedan antalet snurr som ska spelas automatiskt.
  • Autospel har även inställningen TILL-FUNKTION vilket snurrar hjulen tills en funktion aktiveras.
  • Under autospel visas antalet återstående snurr.
  • Autospel slutar när:
    • Hjulen har snurrat de angivna antalet gånger.
    • Du inte har tillräckligt med pengar för nästa snurr.
    • En funktion har aktiverats.
  • Du kan avsluta autospel genom att trycka på STOPP.

Vinsttabell:

• Öppna vinsttabellen genom att trycka på i.
  • Du kan navigera i vinsttabellen med hjälp av rullningslisten.
  • Stäng vinsttabellen och återgå till spelet genom att trycka på X.

Vinstrader:

• Vinstrader representeras av symbolramar som visar sig ovanför symbolpositioner på varje hjul i enlighet med vinsttabellen.
  • Vinster kan endast skapas på aktiva vinstrader.
  • Vinnande kombinationer måste räknas från hjulet längst till vänster och samma symbol måste finnas på varje efterföljande hjul.

Maximal vinstgräns:

• Spelets maxvinst har en övre gräns. Se Villkoren för mer information.

Wildsymbol:

• Wild-symbolen är AndenWild-symbolen kan gälla för vilken annan symbol som helst, förutom symbolerna Scatter och Måne, för att skapa bästa möjliga vinstkombination.

Scatter:

• Spelets Scatter-symbol är Lampan. När minst 3 Scatter-symboler dyker upp på någon position aktiveras Gratisspel-funktionen.

Fire Blaze Omsnurr:

• När minst sex Mån-symboler landar samtidigt någonstans på hjulen aktiveras Fire Blaze omsnurrsfunktion. Tre omsnurr tilldelas.
  • De Mån-symboler som aktiverade funktionen, och de priser som visas på dem, hålls på sina positioner under funktionen. Alla symbolpositioner som inte hålls snurrar oberoende.
  • Alla Mån-symboler som landar under den snurr som aktiverade funktionen, och som landar under omsnurren, kommer antingen ge prispengar eller en stjärna.
  • Om det finns en eller flera Mån-symboler efter en omsnurr, kommer de att hållas, och antalet återstående omsnurr återställas till 3.
  • GRAND-priset (GRAND-priset = totalinsats x 2000) tilldelas när alla symbolpositioner under funktionen är upptagna av Mån-symboler.
  • Alla Mån-priser som visas på skärmen betalas ut i samband med vinst av GRAND-priset, eller när samtliga 3 omsnurr har använts. Därefter avslutas funktionen.
  • Stjärnorna som hålls omvandlas för att ge någon av priserna MAJOR (Major-priset = totalinsats x 500), MINOR (Minor-priset = totalinsats x 100) eller MINI (Mini-priset = totalinsats x 20). De här priserna kan multipliceras under Fire Blaze omsnurr.

Gratisspel:

• När 3 eller fler Scatter-symboler hamnar någonstans på hjulen samtidigt aktiveras gratisspel.
  • 8 gratisspel tilldelas.
  • Under varje gratisspel byts tomma symbolpositioner ut mot en slumpmässigt utvald symbol.
  • Om 3 eller fler Scatter-symboler landar någonstans på hjulen samtidigt under gratisspel får du 8 ytterligare gratisspel.
  • När 6 eller fler Mån-symboler hamnar på hjulen samtidigt under gratisspel, aktiveras Fire Blaze Omsnurr.
  • Gratisspelen spelas med samma insats som satsades under det snurr som aktiverade funktionen.

Utdelning till spelaren:

• RTP-värdet är den teoretiska utdelningen till spelaren. Det beräknas genom att dela det sammanlagda vinstbeloppet med det sammanlagda insatsbeloppet från 1000000000 simulerade spelrundor.
  • Den teoretiska utdelning till spelaren (RTP) är 96.58%.

Anmärkning om frånkopplingar:

• Om du tappar anslutningen till internet under:
    • En snurr, snurren kommer att fullbordas automatiskt och eventuella vinster föras över till ditt saldo.
    • En bonusfunktion eller det utlösande snurret, så kommer du automatiskt till funktionen efter att du återanslutit.
    • Autospel, så genomförs snurren automatiskt, men ytterligare snurr kommer inte automatiskt att starta.
  • För att se resultatet från föregående runda efter att du loggat in i portalen på nytt, tryck på spelhistorikikonen i verktygsfältet längst ner.

Systemfel gör alla betalningar och spel ogiltiga.

Datum för senaste ändring: 2023-01-18