Rumble Rhino Megaways

SPELREGLER

Packa dina väskor och gör dig redo för ännu ett spännande afrikanskt safariäventyr med Rumble Rhino MEGAWAYS™. När du vandrar över savannen, förbered dig på att bli fascinerad av de vackra landskapen och flockarna med fantastiska vilda djur. Om du har tur får du uppleva de majestätiska noshörningarna i deras naturliga livsmiljö när de solar sig i den afrikanska solen medan de betar.

är ett spännande slotsäventyr som erbjuder 86 436 MEGAWAYS™ att vinna! Den unika hjulutformningen och 4x7 Mega -symboler som kan täcka upp till 28 hjulpositioner tar dig på vägen till megavinster. Håll utkik efter Mystery Mask - symbolen, och när den landar stampar den mullrande noshörningen över hjulen och vänder slumpmässiga symboler som omvandlas till matchande symboler för fler vinnande kombinationer. Megahandlingen stannar inte där, för när en bonussymbol landar på hjul 1 och 6 ger den 12 gratissnurr.

Vill du ha lite mullrande MEGA WINS? Spela Rumble Rhino MEGAWAYS™ nu!

Information

Sätt att vinna på:

Rumble Rhino MEGAWAYS™ har 86,436 vinstsätt. Alla vinster skapas från det vänstra hjulet, från vänster till höger på intilliggande hjul.

Allmän information:

Speltyp

Video-slot

Antal sätt att vinna på

86,436

Antal hjul och rader

6x7x7x7x7x6

Funktioner

·        Mega symboler

·        Mystery Mask Symbol

·        Gratis spins

Andel som betalas ut till spelarna (RTP)

96.16%

Hit Rate

14.24%

Så spelar du

Satsningar

För att spela en omgång, ställ in din insats med hjälp av plus-/minus-knapparna på vardera sida av spin-knappen och/eller plus-/minus-knapparna för myntvärdet. Tryck sedan på spin-knappen eller på mellanslag för att göra satsningen och starta omgången.

Du kan även välja din insats i menyn för satsningar i inställningarna. Tryck sedan på spin- knappen för att stänga menyn, göra din satsning och starta omgången.

Det går även att starta omgångar genom att använda auto-spin-funktionen.

Beloppen för total insats, saldo & vinst kan visas i mynt eller i en valuta. Du kan växla mellan dessa genom att trycka på den avlånga knappen längst ner på sidan.

Spin-valmöjligheter

När en omgång har startats kan du spola fram till resultaten eller hoppa över animeringen genom att trycka på skip-knappen som ersätter spin-knappen när omgången påbörjas.

För att spela snabbare omgångar kan du använda snabb-spin eller turbo-spin. Turbo-spin – Hjulen snurrar och stannar snabbare, utan extra animation.

Turbo-spin kan aktiveras genom att:

• Håll ner mellanslag
  • Slå på funktionen i auto-spin-menyn där du kan aktivera auto-spin-omgångar.

Snabb-spin – Hjulen snurrar och stannar snabbare, samtidigt som alla animationer visas.

Snabb-spin kan aktiveras genom att:

• Slå på funktionen i den expanderbara menyn.
  • Slå på funktionen i inställningarna.
  • Slå på funktionen i auto-spin-menyn där du kan aktivera auto-spin-omgångar.

Utbetalningsregler

• Vinnande kombinationer skapas från vänster till höger på intilliggande hjul, från hjulet längst till vänster.
  • Vinnande kombinationer och utbetalningar beräknas enligt spelets vinsttabell, som kan ses genom att trycka på knappen för inställningar
  • Vinster beräknas enligt följande:

Insatsen, delat på 50, multiplicerat med den aktuella multiplikatorn

• Endast den högsta vinsten per kombination betalas
  • Flera vinster som sker samtidigt på olika sätt läggs ihop.
  • Alla vinster sker på valda sätt att vinna på.

• Gratis spins-funktionen avslutas när det inte finns några fler gratis spins eller när du vinner högsta möjliga
  • Systemfel nollställer alla

Utbetalningsregler för funktioner

• Gratis spins spelas med samma insats som omgången som aktiverade
  • Vinster från gratis spins läggs till på andra

Autospin

Låter spelaren spela automatiskt under ett förutbestämt antal omgångar med den aktuella satsningen.

Menyn för auto-satsning/auto-spel kan nås genom att trycka på knappen för auto-satsning/auto- spel.

Gränser för auto-spel/auto-satsning

• Gräns för förlust – Låter dig kontrollera dina sammanlagda förluster genom att du anger ett värde som stoppar auto-satsning-funktionen och öppnar en popup när gränsen uppnåtts. Räknas ut på följande sätt:

(Summan av insatser) - (summan av vinster) >= (belopp för gräns för förlust).

• Enstaka vinst – Stoppar auto-satsning-funktionen och öppnar en popup när en vinst nås om vinsten >= värdet som angetts för enstaka
  • Vinstgräns – Låter dig kontrollera dina sammanlagda vinster genom att ange ett värde som stoppar auto-satsning-funktionen och öppnar en popup när gränsen uppnåtts. Räknas ut på följande sätt:

(summan av vinsterna) - (summan av insatserna) >= (vinstgränsbeloppet).

• Vid vinst – Auto-satsning stoppas och en popup öppnas efter en vinst under omgången. En omgång med gratis spins räknas som en omgång och auto-satsning stoppas när alla gratis använts.
  • Stopp vid funktion – Auto-satsning stoppas och en popup visas när spelet når en specialomgång, såsom (men inte begränsat till) gratis spins, bonusspel och minispel, med undantag för wild-funktioner.

När gränsen nås stoppas auto-satsningen och ett meddelande visas i mitten av skärmen.

Datum för senaste ändring: 2021-09-15