Rainbow Riches Fortune Favours

Spelintroduktion

• Det här är ett spel med 5 hjul som inkluderar Magic Fairy Bonus och Big Bet som innehåller 4 hjuluppsättningar.
  • Spelet har 10 vinstrader i både standard- och Big Bet-spel.

Magic Fairy Bonus

• Magic Fairy Bonus är en mysteriebonus.
  • Om en enda Magic Fairy Bonus-symbol dyker upp på hjulen, kommer den att omvandlas till en annan symbol som kan skapa en vinst.
  • Om flera Magic Fairy Bonus-symboler dyker upp på hjulen, kommer de att omvandlas till samma symbol med mer möjlighet till vinst.
  • Magic Fairy Bonus är aktiv i både standard- och Big Bet-spel.

Big Bet

• Ett Big Bet-spel består av 4 hjuluppsättningar som spinner samtidigt.
  • Ytterligare fördelar finns tillgängliga vid de olika insatserna, bland annat:
    • Magic Fair-symboler som är synliga överförs till efterföljande hjuluppsättningar.
    • Wild-symboler blir aktiva.
    • Både Magic Fairy- och Wild-symboler överförs till efterföljande hjuluppsättningar.
    • 10-, J- och Q-symboler tas bort från hjulen för större möjlighet till vinst.

Välj din insats

För att ändra INSATS, använd "+" och "-" för att öka eller minska storleken på din insats.  Börja spela genom att trycka på SNURRA.

Vinstrader

• Spelet innehåller 10 vinstrader.
  • Alla radvinstbelopp visas i spelets vinsttabell.
  • Visa dessa genom att trycka på ”?”-knappen.
  • RTP:96%
  • Historiken kommer endast att vara tillgänglig för Skrivbordskanaler.