Christmas Plaza Doublemax

Välkommen till Christmas Plaza Doublemax videoslot med free spins, dropdown-vinster, obegränsade multiplikatorer och fler funktioner.

OM SPELET

Christmas Plaza Doublemax är en videoslot med fem hjul och tre rader. Basspelet har 25 vinstlinjer från vänster till höger. Spelet har 8 vanliga symboler. Det finns en Wild-symbol som ersätter alla vanliga symboler både i huvudspelet och i free spins. Det finns också en free spins-symbol som enbart förekommer i huvudspelet.

Dropdown-funktion

Spelet har Dropdown vinster som innebär att vinnande symboler försvinner från hjulen och ger plats till nya symboler, som ramlar ner. Varje gång spelaren får en Dropdown vinst blir en wild tillagd i en av de vinnande positionerna, innan de resterande positionerna fylls på nytt.

Multiplikatorer

Varje Dropdown vinst dubblar den totala multiplikatorn. Multiplikatorn återställs efter varje förlorande snurr eller dropdown i basspelet. Multiplikator i free spins återställs inte under det att funktionen är aktiv.

Free spins

3 free spin-symboler ger 7 free spins. 4 free spin-symboler ger 10 free spins. 5 free spin-symboler ger 13 free spins. Hjul-multiplikatorer återställs inte mellan snurr. Free spins spelas med samma insats som i det aktiverande snurret. Free spins kan inte återaktiveras.

Golden Bet

Spelare kan betala 0,25 extra per satsning för att dubbla chansen att vinna free spins.

SÅ HÄR SPELAR DU

• Tryck på Snurr-knappen för att börja spela.

SÅ HÄR BERÄKNAS VINSTLINJER

• För att beräkna totala vinsten ska alla vinstlinjer beräknas och läggas samman.
  • För att beräkna en vinst på en enstaka vinstlinje, räkna hur många identiska symboler som finns bredvid varandra på linjen med start från hjulet längst till vänster.
  • Om tre eller fler identiska symboler finns bredvid varandra kan du hitta värdet på vinsten i dynamiska vinsttabellen. Där finns värden för alla symboler med 3 i rad, 4 i rad och 5 i rad. Enbart den högsta vinstkombinationen per linje betalas.

ALTERNATIV FÖR SPEL

Klicka på ikonen för spelval för att expandera eller minimera spelmenyn.

• Vinsttabell - Här kan du se hur mycket varje symbol betalar samt förklaringar för spelets funktioner. Vinsttabellen är dynamisk
  • Spelinställningar - Visar panelen med inställningar.
  • Spelhistorik - Om denna funktion är aktiverad på din spelwebbplats kan du granska och spela om dina tio senaste spelrundor.
  • Spelregler - Visar spelets regler.
  • Ljud - Stänger av och slår på ljudet.
  • {turbomode}
  • Fullskärm - Slår på och av fullskärmsläget. (Endast dator)

(Vissa funktioner och alternativ kanske inte är tillgängliga i din jurisdiktion)

SPELPANEL

• Linjer - Visar antal linjer. (Endast dator)
  • Insatsnivå - Ökar eller minskar nuvarande insats.
  • Insats - Visar nuvarande insats.
  • Maxinsats - Ställer in insatsbeloppet på högsta möjliga. Klickar du på knappen en andra gång, återvänder du till samma insatsstorlek som tidigare. (Om tillgängligt)
  • Snurrknapp - Satsar och snurrar hjulen.
  • {autoplay}
  • Vinst - Visar vinsten för aktuell eller senaste vinstutbetalningssteg.
  • Saldo - Visar spelarens aktuella saldo.
  • Om din speloperatör tillåter mynt kommer insatsnivån att anges i myntvärde. Du kan växla mellan mynt och kontanter genom att klicka på fältet för saldo, insats eller myntvärde.

(Vissa funktioner och alternativ kanske inte är tillgängliga i din jurisdiktion)

ÅTERBETALNINGSPROCENT

• Den totala teoretiska återbetalningen till spelaren är 94%

SLUMPEN

Enligt en certifierad slumptalsgenerator snurrar hjulen med en rättvis och lika chans för varje stopposition. För mer information, besök https://www.yggdrasilgaming.com/about-us

YTTERLIGARE INFORMATION

• Om spelet avbryts under spelets gång kan spelaren spela om spelrundan efter att ha startat om spelet. Om spelaren väljer att inte titta på omspelet blir vinsten tillagd till dennes konto direkt.
  • I de fall omspelsfunktionen inte är tillräcklig är du välkommen att kontakta supporten för din spelwebbplats.
  • Vid fel på hårdvara/mjukvara blir alla påverkade spelinsatser och -vinster ogiltiga och påverkade insatser återbetalas.
  • Detta är en översättning av de ursprungliga spelreglerna. I händelse av en diskrepans mellan den engelska versionen och denna språkversion, har den engelska versionen tolkningsföreträde.
  • Detta är spelregler version 1.0, daterad 17/11/2022. Om du vill ha tillgång till någon tidigare version kan du använda kontaktformuläret på http://www.yggdrasilgaming.com/contact
ENGELSK TERM ÖVERSÄTTNING
WILD SYMBOL WILDSYMBOL
FREE SPIN FREE SPIN
SCATTER SYMBOL SCATTER-SYMBOL
MAX BET MAXINSATS
CONGRATULATIONS GRATULERAR
YOU WON DU VANN
BIG WIN STORVINST
SUPER BIG WIN SUPERSTOR VINST
SUPER MEGA BIG WIN SUPER MEGASTORVINST
TOTAL WIN TOTAL VINST
GOLDEN BET GYLLENE INSATS

Datum för senaste ändring: 2022-12-15