Firekick Multimax

Välkommen till Firekick! Multimax videoslot med free spins, Dropdown-vinster och obegränsade multiplikatorer.

OM SPELET

Firekick! Multimax är en videoslot med 5 hjul och 3 rader. Spelet har 243 vinstsätt som ger utdelning när 3 eller fler identiska symboler landar på hjulen med start längst till vänster. Spelet har 5 högbetalande symboler, bestående av fotbollsspelare och 6 lågbetalande symboler, som består av kortvalörer. Det finns också en wild-symbol som förekommer i basspelet och i free spins samt en scatter som visas enbart under basspelet.

Dropdown-funktion

Spelet har Dropdown-vinster som innebär att vinnande symboler försvinner från hjulen och ger plats till nya symboler, som ramlar ner. Varje gång spelaren får en Dropdown-vinst blir en wild tillagd i en av de vinnande positionerna, innan de resterande positionerna fylls på nytt.

Wilds och hjulmultiplikatorer

Wilds ersätter alla vanliga symboler. När en wild landar eller läggs till efter en vinst adderas 1 till hjulmultiplikatorn på hjulet den hamnade på. Hjulmultiplikatorn tillämpas på alla vinster med minst 1 symbol på det hjulet. Om flera hjulmultiplikatorer tillämpas på en vinst multiplicerar de varandra, de summeras inte, t.ex. x2 och x4 ger en total multiplikator på x8. I basspelet återställs hjulmultiplikatorerna efter en förlorande Dropdown.

Free spins

3 scatter-symboler ger 6 free spins. 4 scatter-symboler ger 8 free spins. 5 scatter-symboler ger 10 free spins. Hjulmultiplikatorer återställs inte mellan snurr och multiplikatorer samlade i det aktiverande snurret förs över till free spins. Free spins spelas med samma insats som i det aktiverande snurret. Free spins kan inte återaktiveras.

HUR MAN RÄKNAR UT VINSTER MED VINSTSÄTT

• För att beräkna din totala vinst ska du lägga samman alla enstaka symbolvinster.
  • För att beräkna varje enskild symbolvinst, räknar du antalet efterföljande hjul som innehåller samma symbol med början längst till vänster.
  • Om antalet efterföljande hjul som innehåller symbolen är tre eller fler med början längst till vänster, hittar du motsvarande vinstsumma i den dynamiska vinsttabellen.
  • Om något eller några av hjulen innehåller fler än 1 symbol av samma slag, kommer din vinst att multipliceras. Multiplicera antalet symboler på varje hjul för att få din slutgiltiga multiplikator. Om du exempelvis fått två symboler på första hjulet, tre symboler på andra hjulet och två symboler på tredje hjulet, blir din totala multiplikator 2*3*2=12 (total multiplikator).
  • Ovan inkluderar inte några free spin-symboler som betalas på någon särskild vinstlinje.
  • Vinstsätt summeras efter snurren.
  • Om en spelares vinst överstiger 1000X insats i basspelet kommer de att tilldelas 1000X och 11 free spins. Om en spelares vinst överstiger 9000X i free spins (vinst i basspelet räknas inte in) kommer de att tilldelas 9000X och free spins kommer att avslutas.

SPELPANEL

• Meny - Menyikonen expanderar eller minimerar spelmeny.
  • Saldo - Visar spelarens aktuella saldo.
  • Insats - Visar nuvarande insats.
  • Vinstfält - Visar nuvarande vinst
  • Snurrrknapp - Satsar och startar spelet. (Spelare kan i vissa regioner använda mellanslagstangenten på datorer för att snurra.)
  • Ljud - Stänger av och slår på ljudet.
  • {turbomode}

SPELMENY

• Vinsttabell - Visar vinsttabellen som innehåller en förklaring av de viktigaste funktionerna i spelet och visar dynamiskt utbetalningarna för varje symbol.
  • Inställningar - Visar spelets inställningar.
  • Spelregler - Visar spelets regler.
  • Insats - Visar insatsalternativen.
  • Spelhistorik - Visar de senaste snurren med en möjlighet att se dem igen.

(Vissa funktioner och alternativ kanske inte är tillgängliga i din jurisdiktion)

ÅTERBETALNINGSPROCENT

• Den förväntade återbetalningen speglar den teoretiska återbetalningen över en mycket stor mängd snurr gjorda av många spelare under en utökad tidsperiod, och kan inte påverkas av spelaren.
  • Den totala teoretiska återbetalningen till spelaren är 94%.

SLUMPEN

• Enligt en certifierad slumptalsgenerator snurrar hjulen med en rättvis och lika chans för varje stopposition. För mer information, besök https://www.yggdrasilgaming.com/about-us

YTTERLIGARE INFORMATION

• Om spelet avbryts medan det pågår kan du spela om spelrundan efter att ha startat om spelet inom timme/timmar efter avbrottet. Efter det kommer eventuella vinster från avbrutet spel att läggas till på ditt konto. Om du väljer att hoppa över omspelet kommer din vinst omedelbart att läggas till på ditt saldo.
  • I de fall omspelsfunktionaliteten inte är tillräcklig ska du kontakta supporten för din spelwebbplats.
  • Vid fel på hårdvara/mjukvara blir alla påverkade spelinsatser och -vinster ogiltiga och påverkade insatser återbetalas.
  • Detta är en översättning av de ursprungliga spelreglerna. I händelse av en diskrepans mellan den engelska versionen och denna språkversion, har den engelska versionen tolkningsföreträde.
  • Detta är spelregler version 1, daterad 24/10/2022. Om du vill ha tillgång till någon tidigare version kan du använda kontaktformuläret på https://www.yggdrasilgaming.com/contact
ENGELSK TERM ÖVERSÄTTNING
WILD SYMBOL WILDSYMBOL
FREE SPIN FREE SPIN
SCATTER SYMBOL SCATTER-SYMBOL
MAX BET MAXINSATS
CONGRATULATIONS GRATULERAR
YOU WON DU VANN
BIG WIN STORVINST
SUPER BIG WIN SUPERSTOR VINST
SUPER MEGA BIG WIN SUPER MEGASTORVINST
TOTAL WIN TOTAL VINST

Datum för senaste ändring: 2022-11-15