Crystal Sun

Avbrutet spel

Om din spelrunda avbryts sparas all spel- och insatsinformation tills du öppnar spelet igen. Du kan fortsätta ditt oavslutade spel vid avbrottspunkten. Funktionsfel annullerar alla utbetalningar och spel.

Information

Linjevinster äger rum på antalet valda vinstlinjer, i enlighet med informationen i vinsttabellen och spelreglerna. När man vinner på flera vinstlinjer i en enskild spelrunda läggs alla vinster ihop. Alla vinster från funktioner (så som gratisspinn), bonusspel och/eller spridda symboler (om tillämpligt) läggs också till linjevinster. Alla vinstkombinationer utbetalas i slutet av spelrundan. Gratisspinnfunktioner spelas med samma insats och samma antal valda linjer som spelrundan som aktiverade funktionen – om inte annat sägs. Insatsen kan inte ändras under en pågående spelrunda. För ytterligare information vänligen se spelreglerna.

Spelregler

• Crystal Sun är en videoslotmaskin med 5 hjul, 3 rader och 10 vinstlinjer.
  • Spelet innehåller 3 olika jokersymboler som ersätter alla andra symboler, och 2 av dessa har multiplikatorer om x2 och x3.
  • Jokersymbolerna landar endast på hjul 2, 3 och 4, men expanderar alltid för att fylla hela hjulet och ger ett enkelt ÅTERSPINN. Upp till 3 ÅTERSPINN kan fås på raken när alla 3 hjul får en expanderad joker på efterföljande spinn! Multiplikatorer i återspinn kombineras upp till 9x multiplikator!
  • Du väljer din insats med insatsknapparna. Tryck på plus- och minusknapparna för att ändra insatsen ett steg. Tryck på STARTA för att starta spelrundan. När symbolerna landar jämförs de med vinstplanen och vinster utbetalas.

Tillgängliga val

Vinstplan
- Visar vinstplanen.
Autospel
- Slå på eller av autospel genom att klicka på knappen AUTOSPEL. Då spelet är i autospelsläge spelas ett antal omgångar i följd automatiskt med de insatsinställningar som är valda. Autospelsläget avbyts automatiskt då saldot är för lågt eller beroende på dina inställningar.
Starta
- Hjulen börjar snurra och spelet startar.
Stopp
- Stannar hjulen så fort det går.
Snabbspela
- Sätt på för ett betydligt snabbare spel.

Teoretisk avkastning till spelaren i det här spelet är 96.6%.

Datum för senaste ändring: 2019-06-11