Winterberries 2

Välkommen till Winterberries 2 videoslot med frusna respins, free spins och kolumnmultiplikator.

OM SPELET

Winterberries 2 är en videoslot med 5 hjul, 3 rader och 20 vinstlinjer. Spelet har 8 vanliga symboler som ger vinst om tre eller fler dyker upp i rad på en vinstlinje, med början på hjulet längst till vänster. Det finns 3 olika scatter-symboler vilka inte behöver vara på en vinstlinje för att ge en vinst.

Frusna respins

Vinst längs en vinstlinje ger ett respin där de vinnande symbolerna är fastfrusna i sina positioner. Om nya symboler av samma typ visas under respin, kommer de nya symbolerna också att frysas fast och ett nytt respin tilldelas. Respins fortsätter till dess att inga nya symboler fryser fast och vid denna tidpunkt betalas vinsten ut. Scatter aktiverar inte respins på egen hand, men, om det finns en vinnande kombination och 3+ scatters, kommer scatters att frysas fast tillsammans med de vinnande symbolerna.

Kolumnmultiplikator

Att fylla efterföljande hjul från vänster till höger med frusna symboler (inklusive scatters) aktiverar multiplikatorn på det frusna hjul som är längst till höger. Multiplikator visas längst upp på hjulet. I free spins är kolumnmultiplikatorer dubblade.

Free spins

3+ scattersymboler i basspelet aktiverar free spins. Free spins spelas med samma insats och linjer som basspelet. Det finns 3 olika scatters i free spins; när de landar lägger de till 1 extra free spin och ökar samtliga kolumnmultiplikatorer. I basspelet ger scatter: 10 free spins vid 3 scatters, 12 free spins vid 4 scatters, 15 free spins vid 5 scatters. 20 free spins kan tilldelas vid 6 scatters om Golden Bet är aktiverad.
De tilldelade multiplikatorerna från varje typ av scatter är +1-3 från silver scatter, +4, 6, 8 från guld scatter och 10 eller 15 från diamant scatter.

Golden Bet

Spelare kan betala 50% extra per insats för att lägga till ett 6:e hjul. Detta dubblar chansen att aktivera free spins, det låser upp 6-av-en-sort vinster och den högsta möjliga hjulmultiplikatorn.

SÅ HÄR BERÄKNAS VINSTLINJER

• För att beräkna totala vinsten ska alla vinstlinjer beräknas och läggas samman.
  • För att beräkna en vinst på en enstaka vinstlinje, räkna hur många identiska symboler som finns bredvid varandra på linjen med start från hjulet längst till vänster.
  • Om tre eller fler identiska symboler är i linje, se vinstvärdet i vinsttabellen. Där finns värden för alla symboler med 3 i rad, 4 i rad och 5 i rad. Enbart den högsta vinstkombinationen per linje betalas.
  • Ovan innehåller inte free spin symboler vilket inte behöver vara på en vinstlinje för att ge ett pris.
  • Efter free spins-rundan är avslutad, den totala vinstsumman läggs till på den aktiverande snurren.

SPELPANEL

• Meny - Menyikonen expanderar eller minimerar spelmeny.
  • Saldo - Visar spelarens aktuella saldo.
  • Insats - Visar nuvarande insats.
  • Vinstfält - Visar nuvarande vinst
  • Snurrknapp - Lägger insatsen, snurrar på hjulen och startar spelet. (Spelare kan använda mellanslagstangenten på datorn på vissa marknader)
  • Golden Bet - Aktiverar/avaktiverar Golden Bet.
  • Ljud - Stänger av och slår på ljudet.

SPELMENY

• Insats - Visar insatsalternativen.
  • Vinsttabell - Visar vinsttabellen som innehåller en förklaring av de viktigaste funktionerna i spelet.
  • Inställningar - Visar spelets inställningar.
  • Spelregler - Visar spelets regler.
  • Spelhistorik - Visar de senaste snurren med en möjlighet att se dem igen.

(Vissa funktioner och alternativ kanske inte är tillgängliga i din jurisdiktion.)

ÅTERBETALNINGSPROCENT

• Den förväntade återbetalningen speglar den teoretiska återbetalningen över en mycket stor mängd snurr gjorda av många spelare under en utökad tidsperiod, och kan inte påverkas av spelaren.
  • Den totala teoretiska återbetalningen till spelaren är 94.0%.

SLUMPEN

• Enligt en certifierad slumptalsgenerator snurrar hjulen med en rättvis och lika chans för varje stopposition. För mer information, besök https://www.yggdrasilgaming.com/about-us

YTTERLIGARE INFORMATION

• Om spelet avbryts medan det pågår kan du spela om spelrundan efter att ha startat om spelet inom 24 timme/timmar efter avbrottet. Efter det kommer eventuella vinster från avbrutet spel att läggas till på ditt konto. Om du väljer att hoppa över omspelet kommer din vinst omedelbart att läggas till på ditt saldo.
  • I de fall omspelsfunktionaliteten inte är tillräcklig ska du kontakta supporten för din spelwebbplats.
  • Vid fel på hårdvara/mjukvara blir alla påverkade spelinsatser och -vinster ogiltiga och påverkade insatser återbetalas.
  • Detta är en översättning av de ursprungliga spelreglerna. I händelse av en diskrepans mellan den engelska versionen och denna språkversion, har den engelska versionen tolkningsföreträde.
  • Detta är spelregler version 1, daterad 13/02/2023. Om du vill ha tillgång till någon tidigare version kan du använda kontaktformuläret på https://www.yggdrasilgaming.com/contact
ENGELSK TERM ÖVERSÄTTNING
FREE SPIN GRATISSNURR
SCATTER SYMBOL SCATTER-SYMBOL
MAX BET MAXINSATS
CONGRATULATIONS GRATULERAR
YOU WON DU VANN
BIG WIN STORVINST
SUPER BIG WIN SUPERSTOR VINST
SUPER MEGA BIG WIN SUPER MEGASTORVINST
TOTAL WIN TOTAL VINST

Datum för senaste ändring: 2023-03-14