Sherlock of London

Om SHERLOCK OF LONDON - Online Slot™

SHERLOCK OF LONDON - Online Slot™ är en videospelsautomat med 5 hjul och 25 fasta vinstlinjer; den innehåller FUNKTIONEN SAMMANLÄNKANDE JOKRAR, FUNKTIONEN DUBBELVINST, FUNKTIONEN BONUSSPEL, FUNKTIONEN EXPANDERANDE JOKER och en FUNKTION MED SPRIDNINGSSYMBOLER FÖR FRISPEL.

Vanliga symboler

Vanliga symboler är symboler på hjulet som bildar en vanlig vinstkombination på permanent aktiverade vinstlinjer, förutom jokersymbolen, spridningssymbolen för frispel och extrajokersymbolen.

Regler för vanliga symboler:

Matchande symboler måste befinna sig bredvid varandra på en vinstlinje.
Vanliga vinstkombinationer betalas ut från vänster till höger, så en symbol måste visas på det första hjulet. En symbolkombination som börjar från andra, tredje, fjärde eller femte hjulet ger inte vinst.
Alla vinster räknas per vinstlinje med din valda insats (inte med den totala insatsen).
Den längsta giltiga kombinationen per vinstlinje betalas ut.

Jokersymbol

Det här är jokersymbolen. Regler för jokersymbolen:
Den här symbolen ersätter andra symboler för att fullborda vinster.
Den här symbolen bildar sin egen vinstkombination när 3, 4 eller 5 symboler dyker upp på en vinstlinje.
Den här symbolen fungerar som jokersymbol på hjul 1–5 i huvudspelet.
Den här symbolen ersätter inte spridningssymbolen för frispel.

Spridningssymbol för frispel

Detta är spridningssymbolen för frispel.

Regler för spridningssymboler för frispel:

Den här symbolen kan inte ersättas av jokersymbolen.
Aktiverar funktionen med spridningssymboler för frispel när tre eller fler dyker upp på de fem hjulen.

Extrajokersymbol

Det här är extrajokersymbolen. Regler för extrajokersymboler:
Under frispel fungerar alla "Dr. Watson"-symboler som jokersymboler.
De kan ersätta vilka andra symboler som helst för att fullborda en vinstkombination (med undantag för spridningssymbolerna för frispel).
Extrajokersymbolen kan inte aktivera FUNKTIONEN SAMMANLÄNKANDE JOKRAR, FUNKTIONEN DUBBELVINST eller FUNKTIONEN EXPANDERANDE JOKER.
Den här symbolen bildar sin egen vinstkombination när 3, 4 eller 5 symboler dyker upp på en vinstlinje.

Expanderande jokersymbol

Det här är den expanderande jokersymbolen. Regler för den expanderande jokersymbolen:
Om det finns exakt en jokersymbol på hjulen under frispel blir jokersymbolen en expanderande joker som täcker hela hjulet.
Som följd blir alla tre symboler på det hjulet jokersymboler.

Funktionen sammanlänkande jokrar

Regler för sammanlänkande jokrar:
Om fler än en jokersymbol finns på hjulen länkas alla jokersymboler samman.
Alla andra symboler i det sammanlänkande ledet blir till fler jokersymboler.

Funktionen dubbelvinst

Regler för funktionen dubbelvinst:
Om det finns exakt två jokersymboler på hjulen och de dyker upp på två intilliggande kolumner på samma rad sammanfogas jokersymbolerna och aktiverar FUNKTIONEN DUBBELVINST.
Alla linjevinster från detta spel dubbleras.

Funktionen bonusspel

Regler för funktionen bonusspel:
Om det finns exakt 1 jokersymbol på hjulen och den jokersymbolen visas på det 1:a eller 2:a hjulet får du 1 eller 2 bonusspel.
Under bonusspelen är jokersymbolen kvar i fast position på hjulen medan andra symboler spelas igen.
Om det 1:a bonusspelet ger minst 1 jokersymbol till på hjulen aktiveras antingen FUNKTIONEN SAMMANLÄNKANDE JOKRAR eller FUNKTIONEN DUBBELVINST, och då påbörjas inte det 2:a bonusspelet.

Funktion med spridningssymboler för frispel

3 eller fler spridningssymboler för frispel ger 10 frispel, och beräkningen för FUNKTIONEN MED SPRIDNINGSSYMBOLER FÖR FRISPEL börjar när de aktiva bonusspelen har spelats.

Regler för frispel:

Du får 10 frispel.
Alla spelade insatser och vinstlinjer i frispel är desamma som i spelet som aktiverade funktionen med spridningssymboler för frispel.
Tre eller fler spridningssymboler för frispel under frispel återaktiverar 10 frispel som läggs på de kvarvarande frispelen i frispelsräknaren.
Under frispel är både FUNKTIONEN SAMMANLÄNKANDE JOKRAR och FUNKTIONEN DUBBELVINST tillgängliga.
FUNKTIONEN BONUSSPEL ersätts dock av FUNKTIONEN EXPANDERANDE JOKER.

Funktionen expanderande jokersymbol

Regler för den expanderande jokersymbolen funktionen:
Om det finns exakt en jokersymbol på hjulen under frispel blir jokersymbolen en expanderande joker som täcker hela hjulet.
Som följd blir alla tre symboler på det hjulet jokersymboler.

Så spelar du

Målet med spelet är att snurra hjulen så att symbolerna bildar en vinstkombination på vinstlinjen. Vinsten baseras på vinstkombinationens utformning.
Alla de 25 fasta vinstlinjerna är permanent aktiverade i det vanliga slotspelet.
Alla vinsttabeller visar krediterna som du vinner med varje kombination.
Minst tre matchande symboler på en vinstlinje aktiverar en vinstkombination.
Vinner du över tre spridningssymboler för frispel får du 10 frispel, och funktionen med spridningssymboler för frispel aktiveras.
Antalet vunna krediter baseras på antalet vunna mynt multiplicerat med insatsens myntvärde.

Vad vill du göra?

Lägg en insats och spela
Spelet spelas med krediter. Vinsttabellens vinstbelopp visas i krediter.
1. Välj insatsstorlek. Hur?
Klicka på Satsa (<) eller (>) för att välja insatsstorlek.
Den valda insatsstorleken multiplicerad med 25 fasta vinstlinjer utgör den här spelomgångens TOTALA INSATS.
Klicka på Maxinsats för att lägga den högsta tillåtna insatsstorleken.
2. Klicka på Spela.
Har du en vinstkombination på vinstlinjen markeras vinsten på hjulen.
Har du ingen vinstkombination är spelet slut, och du kan välja att spela på nytt.

Autospel

Med autospel eller autosnurr kan du spela ett bestämt antal gånger i följd utan att interagera med spelet.
Alla spel har olika alternativ och inställningar för autospel. Vissa är kanske inte tillgängliga i spelet du spelar.

Vad vill du göra?

Läs om alternativen för autospel
Autospel-alternativen skiljer sig från spel till spel. Ditt spel har kanske inte alla de här alternativen.

Autospel-alternativ

Antal spel  Välj hur många gånger du vill att hjulen ska snurra under din autospel-session
 Antal sekunder mellan spel Ställ in fördröjningslängden mellan autospel.
 Tills stopp  Autospel fortsätter tills du klickar på stoppknappen. Det här påverkar inte spelets resultat.
 Avsluta om vinsten motsvarar eller överstiger  Avsluta spelet om antalet vunna krediter under ett spel motsvarar eller överstiger valt belopp.
 Avsluta när alla spel är klara  Avsluta efter du spelat klart det valda antalet.
 Avsluta vid vunnen jackpott  Avsluta spelet om du vinner jackpott.
 Avsluta vid vinst  Avslutar sessionen om du vinner under ett spel.
 Avsluta om krediter ökar med  Avsluta sessionen om antalet krediter ökar med det valda antalet.
 Avsluta om krediter minskar med  Avsluta sessionen om antalet krediter minskar med det valda antalet.
 Avsluta vid funktion Avsluta om frispel eller någon annan bonusfunktion aktiveras.
 Starta autospel utan att visa det här dialogfönstret Starta framtida sessioner utan att visa autospel-
inställningarna, och använd dina sparade inställningar eller standardinställningarna.

Spela en autospel-session
1. Välj insatsbelopp. Du måste välja insatsbelopp innan du startar autospel-sessionen, eftersom autospel använder sig av det senaste insatsvärdet.
2. Klicka på Autospel-knappen.
3. Klicka på antalet spel du vill genomföra. Autospel-sessionen börjar automatiskt.
4. Antalet kvarvarande spel i din autospel-session visas i spelet. För att avsluta autospel kan du när som helst klicka på autospel-stoppknappen. Det här påverkar inte spelets resultat.
5. I vissa regioner visas autospel-funktionen i en anpassad dialogruta.
Den här funktionen är kanske inte tillgänglig i spelet du spelar. Visa spelets vinstbelopp
Spelets vinsttabeller visar alla vinstbelopp som finns i spelet.
1. Klicka på i-ikonen längst ned i högra hörnet.
2. Klicka på knapparna för nästa och föregående för att bläddra mellan vinsttabeller.

Återbäring till spelare (RTP)

Återbäring till spelare (RTP) är den teoretiska statistiska procentsatsen av den totala insatssumman i ett specifikt spel som betalas ut som vinstsumma med tiden. Återbäringen till spelare är fast och ändras inte.
Det här spelet har en RTP om 96.03%.