Lucha Maniacs

Untitled Document

Välkommen till Lucha Maniacs videoslott med en Golden Bet, free spins som går att aktivera om och extra free spin funktioner.

OM SPELET

Lucha Maniacs är en spelautomat med 5 hjul och 20 vinstlinjer med utdelning från vänster till höger. Spelet har åtta vanliga symboler som ger vinst om tre eller fler hamnar i rad på en vinstlinje, med start från vänster. De 4 premiumsymbolerna föreställer brottare. De 4 lågvärdesymbolerna representeras av 4 kortleksfigurer. Det finns också en bonussymbol som fungerar som en scatter, 2 tag team symboler som bara dyker upp i free spins-läge och wild-symboler som ersätter alla standardsymboler.

Free spin-läge

Tre eller fler bonussymboler aktiverar free spin-läget med extra funktioner. Free spin-läget spelas med samma bet och linjer som aktiverade det. Innan det påbörjas får spelaren välja dolda funktioner från en uppsättning biljetter som kommer att aktiveras under free spin-läget.  3 bonussymboler ger 7 free spins med 3 funktioner. 4 bonussymboler ger 15 free spins med 3 funktioner. 5 bonussymboler ger 30 free spins med 3 funktioner. De valbara biljetterna innehåller följande funktioner:

• 2 extra free spins
  • 4 extra free spins
  • 1 wild slumpmässigt placerad vid varje spin
  • 2 wilds slumpmässigt placerade vid varje spin
  • 1 sticky wild i mittpositionen på det andra, tredje eller fjärde hjulet
  • x3 multiplikator på 1 brottare
  • 1 brottare funkar som wild
  • 1 brottare staplas på hjulet
  • Den röda och den rosa brottaren går ihop till en symbol som skapar ett tag team*
  • Den blå och den gröna brottaren går ihop till en symbol som skapar ett tag team*

*När 2 brottare formar ett tag team förvandlas alla positioner på hjulet med dessa 2 symboler till en tag team symbol. Om någon av de 2 brottarna får andra free spin-funktioner, som en multiplikator, ett stacked-läge eller förvandlas till en wild, får även tag team-symbolen funktionen. Tag team-symbolen har samma utdelning som de sammanslagna symbolerna.  Endast 2 av följande 3 funktioner kan belönas under en free spin omgång:

• Röd och rosa brottare formar ett tag team
  • Röd brottare är en wild
  • Rosa brottare är en wild

Endast 2 av följande 3 funktioner kan belönas under en free spin omgång:

• Blå och grön brottare formar ett tag team
  • Blå brottare är en wild
  • Grön brottare är en wild

Endast en typ av brottare kan staplas på hjulen; när den här funktionen aktiveras annulleras de tre andra korten med staplade brottare. Bara en typ av brottare kan få multiplikatorn; när den här funktionen aktiveras annulleras de tre andra korten som innehåller multiplikatorer. Slumpmässiga wildsymboler placeras aldrig ovanpå bonussymboler.

Golden Bet

Om golden bet-funktionen aktiveras får spelaren 1 extra funktion i free spin-läget. Golden Bets kostar 5 extra mynt per spin och kan aktiveras och avaktiveras mellan spins i basspelet.

Trigga om (retriggering) free spins

Om 2 eller fler bonussymboler landar i free spin-läget triggas free spin-läget om och spelaren tilldelas minst 1 extra funktion.  2 bonussymboler ger 1 extra free spin med 1 funktion. 3 bonussymboler ger 2 extra free spins med 2 funktioner. 4 bonussymboler ger 3 extra free spins med 3 funktioner. 5 bonussymboler ger 4 extra free spins med 4 funktioner.

Poster Bonus Spel

Om 2 bonussymboler landar i basspelet triggas Poster Bonus spelet med följande potentiella priser:

• Ett free spin-läge med 7 free spins och 3 funktioner (4 om du har Golden Bet aktiverat)
  • 20-80 mynt

Wilds

Wilds ersätter alla symboler utom bonussymbolen. Spelet har fyra typer av wildsymboler:

• Den vanliga wildsymbolen förekommer både i basspelet och i free spins-läge.
  • Den slumpmässiga wildsymbolen förekommer i free spins-läge och kan landa på vilken position som helst.
  • Sticky wildsymbolen kan hamna på hjul 2-4 i mittposition och dyker endast upp i free spins-läge.
  • Wrestler wildsymbolen ersätter 1 typ av brottarsymbol och förekommer endast i free spin-läge.

SÅ HÄR SPELAR DU

• Välj myntvärde
  • Tryck på spinnknappen för att börja spela

SÅ HÄR BERÄKNAS VINSTRADER

• För att beräkna total myntvinst ska alla vinstrader beräknas och läggas samman.
  • För att beräkna en enstaka vinstrad räknas hur många identiska symboler som finns bredvid varandra på raden. Om vinstraden betalas från vänster börjar man räkna längst till vänster. Om vinstraden betalas från höger börjar man räkna längst till höger.
  • Om tre eller fler identiska symboler finns bredvid varandra vinner du. Du hittar värdet på vinsten i vinsttabellen. Där finns värden för alla symboler med 3 i rad, 4 i rad och 5 i rad. Enbart den högsta vinstkombinationen för raden betalas.
  • Om vinstkombinationen börjar med tre wilds kan det finnas flera sätt att tolka vinsten. I detta scenario betalas enbart den högsta vinstkombinationen.
  • Beräkna totalvinsten i din hemvaluta genom att multiplicera totala myntvinsten med ditt myntvärde.
  • Efter det att free spins är avslutade, läggs den totala vinstsumman till vinsten från det aktiverande snurret.

ALTERNATIV FÖR SPEL

Klicka på options-ikonen för att expandera eller återställa dina inställningar.
  • Vinsttabell – Här kan du se hur mycket varje symbol betalar, beskrivningar av spelets funktioner och information om vinstraderna.
  • Spelinställningar – Öppnar upp inställningsmenyn med spelhastighet, spelvolym och andra inställningar.
  • Spelhistorik – Om denna funktion är aktiverad på din spelwebbplats kan du granska och spela om dina 10 senaste spelrundor.
  • Spelregler – Visar spelets regler.
  • Ljud – Stänger av och slår på ljudet.

SPELPANEL

• Rader – Visar antal rader i spelet. Antal rader är fast och kan inte ändras.
  • Myntvärde – Ändra storlek på insatsen genom att ändra myntvärdet. För att omvandla en insats eller vinst i mynt till din hemvaluta ska du multiplicera antal mynt med myntvärdet.
  • Insats – Insatsen i spelet är ett (1) mynt per spellinje + eventuell kostnad av Golden Bet-funktionen.
  • Golden Bet (+5) – Aktiverar Golden Bet-funktionen till en kostnad på fem mynt per snurr. Skulle du aktivera free spins medan du spelar med Golden Bet-funktion, får du en extra möjlighet att välja en funktion.
  • Spinn-knappen – Startar spelet. När hjulen snurrar ändras Spinn-knappen till Stopp-knapp. Tryck på Stopp-knappen för att omedelbart stoppa hjulen.
  • Autospel – Du kan göra så att spelet fortgår utan att du behöver trycka på Spinn-knappen varenda gång. Välj antal rundor som ska spelas med autospel genom att trycka på Autospel-knappen. Du kan välja ytterligare förutsättningar för när autospel ska stoppas i spelinställningarna. Förlustgränsen i vissa spelklienter förhindrar att du förlorar mer än inställt gränsbelopp under en autospelsession. För att stoppa autospel manuellt ska du trycka på Autospel-knappen.
  • Vinst – Visar vinsten för aktuell eller senaste vinstutbetalningssteg.
  • Saldo – Visar saldot på ditt konto. Är kontantvyn vald, ser spelaren saldosumman i sin egen valuta. Är myntvyn vald, visar fältet antal tillgängliga mynt, baserade på nuvarande myntvärde. Ändrar spelaren myntvärde, kommer saldofältet att uppdateras och visa det nya aktuella antalet tillgängliga mynt.
  • Kontant-/Myntvy – Du kan välja att visa insatsstorlek och saldo i antingen kontanter eller mynt. Om du väljer kontanter omvandlar spelet alla myntvärden till kontanter genom att multiplicera antal mynt med myntvärdet. Du kan växla mellan Kontant- och Myntvy med alternativet i inställningar eller genom att trycka på insatsfältet eller saldofältet.

ÅTERBETALNINGSPROCENT

Den teoretiska återbetalningsprocenten till spelaren är 96,2 procent när du spelar med Golden Bet-funktion och 96,1 procent när du spelar utan Golden Bet-funktion.

SLUMPEN

Hjulen spinns med rättvis och lika möjlighet för varje stopposition enligt en certifierad slumpgenerator. Mer information finns på http://www.yggdrasilgaming.com/en/about-us

YTTERLIGARE INFORMATION

• Om spelet avbryts medan det pågår kan du spela om spelrundan efter att ha startat om spelet. Om du väljer att hoppa över omspelet kommer din vinst omedelbart att läggas till på ditt saldo.
  • I de fall omspelsfunktionaliteten inte är tillräcklig kan du kontakta supporten för din spelwebbplats.
  • Vid fel på spelmaskin/-program blir alla påverkade spelinsatser och -vinster ogiltiga och påverkade insatser återbetalas.
  • Detta är spelregler version 1.0, daterad 01/03 2018. Om du vill ha tillgång till någon tidigare version kan du använda kontaktformuläret på http://www.yggdrasilgaming.com/en/contact-us
  • Detta är en översättning av de ursprungliga spelreglerna. I händelse av konflikt eller tvetydigheter mellan den engelska versionen och denna språkversion har den engelska versionen tolkningsföreträde.

Datum för senaste ändring: 2018-12-31