Jungle Fortune

Steg 1: Kom igång

1. Klicka på knappen TOTALINSATS för att öka eller minska beloppet för din TOTALINSATS. Under alternativet totalinsats väljer du bland tillgängliga insatser från listan (beroende på operatörskonfiguration och valuta).
  2. Klicka på ”SNURRA” för att starta ditt spel.
  3. RTP : 94%

Steg 2: Så här spelar du

• Tryck på ”SNURRA” för att starta spelet (beroende på jurisdiktion och operatörens inställning kan även mellanslag användas för att starta ett spel).
  • Hjulen snurrar och stannar slutligen slumpmässigt.
  • Om symbolkombinationen som visas på hjulen bildar en linje med 2, 3, 4, 5 eller 6 matchande symboler (med början från vänster) så vinner du. Alla vinnande linjer markeras och dina vinster sätts in på ditt kontosaldo.
  • När minst 3 bonus-scattersymboler syns samtidigt aktiveras gratissnurr-bonusen.

Hjulvinster

• Alla vinster från alla olika vinstsätt läggs ihop och bildar totalvinsten.
  • Alla linjevinstsymboler måste dyka upp på intilliggande hjul från vänster till höger (4 096 vinstsätt är alltid aktiva).
  • Endast den högsta linjevinsten per kombination betalas ut.

Wildsymbol

• Wildsymbolen kan hjälpa till att skapa vinster genom att ersätta andra symboler, förutom scattersymboler.
  • Wildsymbolen kan endast dyka upp på hjul 2, 3, 4 och 5.

Wildomsnurr

• Wildomsnurr aktiveras slumpmässigt på ett vinnande snurr som inkluderar en ersättande wildsymbol.
  • Alla symboler som ingår i vinsten låses fast och alla övriga symboler snurras om.
  • Under varje omsnurr blir wildsymbolen en ökande multiplikator och ökar med x1 för varje omsnurr.
  • Wildomsnurret fortsätter tills vinsterna inte längre förbättras.

Bonusaktivering

• När minst 3 bonus-scattersymboler syns samtidigt aktiveras gratissnurr-bonusen.
    • 3 bonus-scatters = 10 gratissnurr
    • 4 bonus-scatters = 15 gratissnurr
    • 5 bonus-scatters = 20 gratissnurr
    • 6 bonus-scatters = 30 gratissnurr

Gratissnurr

• Under gratissnurr ökar multiplikatorn ovanför alla hjul som en wildsymbol landar på (t.ex. om en wildsymbol landar på hjul 3 kommer multiplikatorn ovanför hjul 3 att öka med 1).
  • När en vinst inträffar med en ersättande wildsymbol blir wildsymbolen en multiplikator. Multiplikatorn bestäms av värdet som visas ovanför hjulet.
  • Wildmultiplikatorn är en obegränsad multiplikator.
  • Under gratissnurr ger 3 eller fler bonus-scatters extra gratissnurr:
    • 3 gratissnurr-scatters = 10 extra gratissnurr
    • 4 gratissnurr-scatters = 15 extra gratissnurr
    • 5 gratissnurr-scatters = 20 extra gratissnurr
    • 6 gratissnurr-scatters = 30 extra gratissnurr

Insatsbyggare (med förbehåll för operatörens konfiguration och juridiska krav)

• Insatsbyggaren kan väljas under grundspelet.
  • När valet är gjort kan du välja antalet gratissnurr och startvärdet för wildmultiplikatorerna.
  • I takt med att spelaren justerar antalet gratissnurr och wildmultiplikatorer justeras priset för bonusen i enlighet med detta.
  • Spelaren kan justera grundinsatsen i popup-rutan för insatsbyggaren.
  • Bonusköp kan spelas från 34 till 1 014 x insatsen.
  • När bonusen har bekräftats kommer den att aktiveras med den aktiva insatsen i grundspelet.

Autospel (med förbehåll för operatörens konfiguration och juridiska krav)

• Det finns en funktion för autospel som startar varje snurr automatiskt.
  • Genom att välja ”AUTOSPEL” kan du välja att spela automatiskt, gång på gång.
  • Välj din insats som vanligt, tryck sedan på knappen ”AUTOSPEL” för att välja antalet autospelsinsatser du önskar spela.
  • Du kan stoppa autospel från att fortsätta till nästa snurr genom att klicka på knappen ”STOPP”.

Vinstinformation och spelregler

• Vinster från olika vinstsätt läggs ihop.
  • Alla linjevinstsymboler måste dyka upp på intilliggande hjul från vänster till höger (4 096 vinstsätt är alltid aktiva). Endast den högsta vinsten per kombination betalas ut.
  • FEL OGILTIGFÖRKLARAR ALLA SPEL OCH VINSTER.

Datum för senaste ändring: 2023-02-15