Sword of Khans

1. Swordof Khans är en videoslot med 5 hjul och 10 fasta betalningsvägar. Spelet har ett bonusspel med free spins, retriggers, expanderande symboler och växande multiplikatorer. Teoretisk återbetalning til spelaren är 95,36 %.
  2. Enspelrundabörjarmedåtgärdsknappenochspeletspelasvald insatsnivå.
  3. Ingainsatserkanändrasunderenomgång.
  4. Autospelspelarautomatisktspeletdetantalrundor somvaltssidanför autospel.
  5. Ala utbetalningar och vinstkombinationer betalas enligt vinsttabel en.
  6. Alabetalningsvägs-ochscattervinsterunderenspelomgångadderasochvisasislutetavspelrundan.
  7. Alavinstervisasochbetalasivald valuta.
  8. Endastlängstavinstenpervinstsättbetalas,medbörjanlängsttilvänstermothögerochi kombinationer enligt vinsttabel en.
  9. SvärdssymbolenärenScatter-ochWildsymbolochersätter alasymboler ibasspeletochbonusspeletmed undantag för expanderande symbolvinster i bonusspelet. Svärdssymbolen kan generera både scattervinst- och vinstradsvinst enligt betalningstabeen.
  10. Bonusspelet utlöses av 3 el er flera svärdsymboler. När bonusspelet aktiveras el er omaktiveras ger detta ett slumpmässigt antal free spins enligt betalningstabel en. Al a symboler utom Svärdsymbolen väljs slumpmässigt för att bli expanderande symbol för resten av bonusspelet. Om den valda symbolen redan är en aktiv expanderande symbol så til ämpas en multiplikator på den symbolen under resten av bonusspelet. I bonusspelet omaktiverar 2 el er flera Svärdsymboler bonusspelet
  11. Expanderande symboler expanderar bara om detta ger vinster enligt betalningstabeen. Återstående symboler behöver intevisas intil varandra för att ge expanderade vinster. Expanderande symboler expanderar så att de täcker hela hjulet. Expansion inträffar bara en gång per symbol på varje hjul under en spinn. Svärdsymbol ingår aldrig i en expanderad vinst.
  12. Multiplikatornförenexpanderandesymbolpåverkaralavinsterfördensymbolen.
  13. Enexpanderandesymbolkan maximalt enmultiplikatorpå 3. När en expanderande symbol har nått en multiplikator på 3 kommer denna symbol inte ingå i den expanderande symbolens slumpmässighet igen. När al a expanderande symboler har nått multiplikatorn 3 kommer inga fler Svärdsymboler visas på hjulen.
  14. Maximalttotalantalavinsatsmultiplikatorerförenspelomgångär10000. Om gränsen nås avslutas spelrundan och inga ytterligare vinster betalas.
  15. Bonusspelet spelasmedsammainsatssomdenspinnsomutlöstebonusspelet.
  16. Ihändelseavfelspelet kommeralainsatserochvinsteratt ogiltigförklaras.

Knapp

Funktion

0

Klicka för att starta en spelrunda med den nuvarande valda insatsen. På datorn kan du också använda mel anslagstangenten. Det här är åtgärdsknappen.

1

Öppnar insatssidan där du kan välja din insats.

2

Öppnar autospelsmenyn där du kan välja dina autospelsinstäl ningar.

4

Öppnar spelreglerna där du kan läsa vilka regler som l er för spelet.

5

Öppnar vinsttabel en där du kan läsa om utbetalningar och spelets specialfunktioner.

6

Hoppar över den nuvarande presentationen.

7

Sätter el er av ljudet. Ytterligare ljudnedladdningar kan ske när ljudet sätts på.

8

Lämnar spelet.

9

Lämnar den nuvarande sidan och återgå til spelet.

10

Öppnar ett seperat fönster med en detaljerad vy över spelrundan.

11

Slår på/av vibrationer

12

Startar spelets specialfunktion (ex Free Spins). Antalet Free Spins visas i övre delen av knappen.

13

Stoppar ditt pågående autospel. Antalet återstående autospelrundor visas i övre delen av knappen.

Datum för senaste ändring: 2022-08-23