Reef Raider

• Reef Raider™ är en videospelautomat med 7 rader och 7 hjul som använder mekaniken Cluster PaysTM. Spelet har Wild Coin- och Clam Wild-symboler, Multipliers, funktionen AvalancheTM, en Treasure Trail-mätare med funktionerna Anchor Drop, Random Wilds, Mystery chest och Cannon Blast, samt Free Spins med en Mystery Overlay-funktion.
  • Spelet spelas med kluster av symboler och olika myntvärden, insatsvärden och insatsnivåer (enbart vid spel med mynt).
  • 5 eller fler av samma symbol i ett kluster ger vinst.
  • En symbol är en del av en klunga om den är intilliggande samma symbol antingen horisontellt eller vertikalt.
  • Flera klungor med samma symbol, som inte ligger intill varandra, betalar som separata klungor.
  • Spelet kan spelas med pengar eller mynt. Gå till inställningar för spelet för att växla mellan pengar och mynt.
  • INSATS är antal mynt eller pengar som satsas.
  • När du spelar med mynt ställs insatsvärdet in genom att klicka på knappen för insatsinställningar och välja myntvärde och insatsnivå. När du spelar med pengar ställs insatsvärdet in genom att klicka på knappen för insatsinställning och välja insats.
  • SALDO visar hur mycket pengar eller mynt som finns för att satsa.
  • Vinnande kombinationer och utbetalningar görs enligt Vinsttabellen.
  • Vinstvärden för symboler som visas i Vinsttabellen är dynamiska och ändras enligt valt insatsvärde.
  • En klustervinst är lika med värdet som visas i Vinsttabellen multiplicerat med eventuella tillämpliga multiplikatorer.
  • Endast den högsta vinsten per klunga betalas.
  • Samtidiga vinster från flera klungor läggs ihop.

Avalanche™-funktionen

• Symbolerna faller på plats på hjulen i stället för att snurra.
  • En klustervinst startar en Avalanche.
  • Symboler i vinstkombinationer exploderar och försvinner varvid det blir utrymme för en andra Avalanche med symboler.
  • Avalanches fortsätter tills det inte finns några fler vinster.

Wild Coin- och Clam Wild-symbol

• Om ett vinstkluster har minst tre medel- eller lågvinstsymboler, efter att en klustervinst beräknats och tagits bort från spelområdet, visas en Clam Wild-symbol istället för en av de borttagna medel- eller lågvinstsymbolerna före Avalanche.
  • Wild Coin-symboler kan visas på hjulen i huvudspelet och i Free Spins när någon av funktionerna Random Wilds eller Cannon Blast är aktiverad.
  • Wild Coin-och Clam Wild-symboler ersätter alla symboler förutom Multiplier-symboler.
  • Om en Wild Coin-symbol eller Clam Wild-symbol är en del av ett vinstkluster tas den bort från spelområdet tillsammans med övriga symboler i vinstklustret.
  • Wild Coin-och Clam Wild-symbolbytet ger högsta möjliga vinstkombination i ett kluster enligt utbetalningstabellen.
  • En Wild Coin-eller Clam Wild-symbol kan vara del av mer än ett vinstkluster om dessa vinstkluster ligger horisontellt eller vertikalt intill varandra.
  • Wild Coin- och Clam Wild-symboler ger endast vinst om de kombineras med andra symboler.

Multiplier-symboler

• En Multiplier-symbol horisontellt eller vertikalt intill ett vinstkluster multiplicerar vinsten med dess värde: x2, x3, x5 eller x50.
  • Multiplier-symboler räknas inte som en del av vinstklustret.
  • Samma multiplikatorsymbol kan påverka flera vinster om den ligger horisontellt eller vertikalt intill flera vinnande kluster samtidigt.
  • Multiplier-symboler kan visas var som helst på hjulen i huvudspelet. I Free Spins kan Multiplier-symboler visas var som helst i spelområdet, förutom på platser med Mystery Overlay-symboler.
  • Endast 1 Multiplier-symbol kan visas på spelområdet i taget.
  • Multipliersymboler försvinner från hjulen tillsammans med det vinstkluster de ligger horisontellt eller vertikalt intill.

Treasure Trail-mätare

• Treasure Trail-mätaren har inledningsvis 15 oladdade staplar.
  • Varje gång en Clam Wild-symbol tas bort från spelområdet som ett resultat av en klustervinst laddas 1 stapel i Treasure Trail-mätaren.
  • En Clam Wild-symbol kan inte ladda mer än 1 stapel åt gången, även om den är en del av flera vinstkluster.
  • 3 laddade staplar belönas med Anchor Drop-funktionen.
  • 6 laddade staplar belönas med Random Wilds-funktionen.
  • 9 laddade staplar belönas med Mystery Chest-funktionen.
  • 12 laddade staplar belönas med Cannon Blast-funktionen.
  • De vunna funktionerna aktiveras när det inte finns fler vinster från Avalanches. Funktionerna spelas i den ordning de tilldelades.
  • Treasure Trail-mätaren går tillbaka till 0 laddade staplar när alla aktiverade funktioner har spelats klart eller om det inte finns fler klustervinster med Clam Wild-symboler.
  • Varje ny spelomgång startar med 0 laddade staplar.

Anchor Drop-funktionen

• När funktionen Anchor Drop aktiveras i huvudspelet eller i Free Spins väljs slumpmässigt 1 till 3 olika lågvinstsymboler och alla matchande symboler tas bort från spelområdet.
  • När funktionen spelats klart aktiveras funktionen Avalanche™.

Random Wilds-funktionen

• När Random Wilds-funktionen aktiveras i huvudspelet eller i Free Spins placeras 4 till 8 Wild Coin-symboler slumpmässigt på hjulen.
  • I Random Wilds-funktionen kan Wild Coin-symboler inte landa ovanpå Clam Wild- eller Multiplier-symboler.

Mystery Chest-funktionen

• När Mystery Chest-funktionen aktiveras i huvudspelet eller i Free Spins ersätts 2 till 16 medel- och lågvinstsymboler på hjulen med Mystery-symboler.
  • När funktionen har aktiverats avslöjas alla Mystery-symboler och potentiella klustervinster beräknas.
  • Mysteriesymboler avslöjas alltid som samma typ av symboler med låg eller medelvinst och kan aldrig vara en blandning av låg- och medelvinstsymboler.
  • Mysteriesymboler kan placeras var som helst på hjulen förutom på platser med Wild Coin-, Clam Wild-och Multipliersymboler.

Cannon Blast-funktionen

• När Cannon Blast-funktionen aktiveras i huvudspelet eller i Free Spins tas en slumpmässig symbol på hjulen bort från spelområdet tillsammans med alla medel- och lågvinstsymboler i samma rad och kolumn som den valda symbolen.
  • Clam Wild-, Wild Coin- och Multiplier-symboler kan inte tas bort i Cannon Blast-funktionen.
  • Vilken som helst av de borttagna symbolernas kan ersättas slumpmässigt av Wild Coin-symbolen.
  • När funktionen spelats klart aktiveras funktionen Avalanche™.

Free Spins och Mystery Overlay-funktionen

• I huvudspelet ger 15 eller flera laddade Treasure Trail-mätare Free Spins och varje ytterligare 3 laddade mätare ger 2 extra Free Spins.
  • I Free Spins ger 15 laddade mätare l extra Free Spin och varje ytterrligare 3 laddade mätare ger 1 extra Free Spin.
  • Free Spins startar när alla aktiverade funktioner spelas och det inte finns några fler Avalanches.
  • När du startar Free Spins aktiveras Mystery Overlay-funktionen och 5 Mystery-symboler visas på hjulen: 1 i mitten av spelområdet och 4 till på positionerna intill, horisontellt och vertikalt.
  • Mysterysymbolerna avslöjas och bildar ett vinnande kluster av symboler med låg eller medelvinst.
  • I Mystery Overlay-funktionen kan klustret av Mystery-symboler inte vara en blandning av låg- och medelvinstsymboler.
  • Positionerna för det första klustret av Mystery-symboler på hjulen förblir desamma tills Free Spins tar slut.
  • Under varje Free Spin kan extra Mystery-symboler dyka upp slumpmässigt på hjulen.
  • Om den extra Mystery-symbolen ligger horisontellt eller vertikalt intill en av positionerna i det första klustret av Mystery-symboler blir den extra Mystery-symbolpositionen en del av detta kluster tills Free Spins tar slut.
  • Free Spins spelas med samma insatsvärde som den runda som aktiverade Free Spins.
  • Free Spins tar slut när Free Spins-räknaren når 0.
  • Efter slutspelade Free Spins återgår spelet till huvudspelet och Treasure Trail-mätaren återställs till 0 laddade staplar.
  • När Free Spins är slut, läggs den totala vinsten från Free Spins ihop med eventuella vinster från omgången som aktiverade Free Spins.

Spelfunktioner

• Tabellen nedan listar de olika knapparna som finns i spelet och beskriver deras funktioner.
Huvudspel

Spinnknappen

Klicka för att starta en spelrunda med nuvarande insatsvärde.

Stoppknapp

Klicka för att stoppa spelrundan.

Autospel

Klicka för att välja antal rundor för Autospel och för avancerade inställningar för Autospel.

Stoppa Autospel

Om autospelrundor valts visas återstående antal omgångar på räknaren. Klicka på räknaren för att stoppa autospel. När Spin-knappen är synlig visas räknaren på Spin-knappen.

Insatsinställningar

Klicka för att ställa in insatsvärdet eller myntvärdet och insatsnivån.

Myntvärde och nivå

När du spelar med mynt ska du använda väljarna för myntvärde och nivå för att ställa in insatsvärdet.

Text på väljarna visas på det aktuella språket för spelet.

Vinsttabell

Klicka för att visa vinstkombinationer och utbetalningar.

Ljud

Klicka för att stänga av ljudet eller använd reglaget för att justera volymen.

Meny

Klicka för att komma åt inställningar för och information om spelet.

Spelalternativ och information

Spelinställningar

Klicka för att visa menyn med spelinställningar.

• Visa insats i pengar: Växlar mellan insats i pengar och insats i mynt.
  • Mellanslag för att spela: Sätter på eller stänger av mellanslagsfunktionen.

Spelregler

Klicka för att visa spelreglerna.

Spelhistorik

Klicka för att visa din senaste spelhistorik. Spelhistoriken är endast tillgänglig när du spelar för pengar. Obs! Spelhistoriken kan visas med fördröjning.

Avancerade inställningar för Autospel

För att göra avancerade inställningar för Autospel ska du klicka på knappen Autospel och välja antal rundor att Autospel. Klicka sedan på Avancerade inställningar för att välja ett eller flera stoppvillkor. För att starta Autospel-rundorna ska du klicka på knappen Snurra.

Texten på knappen visas på det aktuella språket för spelet.

• Vid vinst. Stoppa Autospel när du vinner i en omgång.
  • Om enstaka vinst överstiger. Stoppa Autospel när beloppet som du vinner överstiger eller är detsamma som det belopp som du anger.
  • Om pengarna ökar med: Stoppar Autospel om pengarna ökar med den summa du anger.
  • Om pengarna minskar med: Stoppar Autospel om pengarna minskar med den summa du anger.
  • Om Free Spins vinns. Stoppar Autospel när Free Spins vinns.

Klicka på Återställ för att rensa alla inställda villkor för att stoppa autospel.

Obs: Om du kopplas bort medan du spelar kommer alla inställningar för Autospel att återgå till default när du laddar om spelet.

Obs! Vissa inställningar för Autosnurra är obligatoriska i vissa jurisdiktioner.

Stäng

Klicka för att gå tillbaka till huvudspelet.

Mer information

• Följande spelfunktioner och inställningar kan vara föremål för villkoren på kasinooperatörens webbplats. Läs mer på kasinooperatörens webbplats:
    • De processer som används för att hantera rundor som inte är avslutade.
    • Tidsperioden efter vilken inaktiva spelsessioner avslutas automatiskt.
  • I händelse av funktionsfel i hårdvara / mjukvara kommer alla påverkade spelinsatser och utbetalningar ogiltigförklaras och alla påverkade insatser återbetalas.

Återbetalning till spelare

• Teoretisk återbetalning till spelaren för det här spelet är 96.1%.

Översättning av speltermer

• Obs: Följande tabell är bara tillämplig om du spelar med ett annat språk än engelska.
Engelska Översättning
Cluster Pays Klusterbetalning
Avalanche Lavin
Wild Coin Jokermynt
Clam Wild Musslejoker
Multiplier Multiplikator
Treasure Trail Skattespår
Anchor Drop Kasta ankar
Random Wilds Slumpvis Joker
Mystery Chest Hemlig skattkista
Cannon Blast Kanonsmäll
Free Spins Gratisspinn
Mystery Overlay Hemligt överdrag
Mystery Mysterium

Den maximala vinsten från ett enda spel är £ 250 000 eller 10 000 xBet - beroende på vad som nås först (beroende på valuta. Andra operatörsgränser kan tillämpa).

Datum för senaste ändring: 2021-08-11