Super Joker

Spelets mål:

Super Joker är en slot med fem rullar och ett Gold Jackpot-spel med flera vinstlinjer. Du vinner baserat på kombinationen av de olika symbolerna som visas på vald(a) vinnande betalningslinje(r). I vinsttabellen nedan visas hur mycket du vinner för varje kombination. Bonusomgången startas när 3 eller fler joker-scattersymboler visas var som helst på bildskärmen.

Spelinformation:

• Du spelar på 9 variabla linjer.
  • Antalet LINJER kan ändras med hjälp av knapparna  och  .
  • SATSAT belopp kan ändras med hjälp av knapparna och .
  • Du kan starta spelet genom att trycka på knappen SNURRA med vald SATSNING och LINJER.
  • Utbetalningar visas i VINSTTABELLEN.
  • Vinsttabellen visar alltid respektive symbol-utbetalning för det aktuellt valda spelet på 9 variabla vinstlinjer.
  • Det högsta vinstbeloppet betalas ut för varje vald betalningslinje.
  • Sammanfallande vinster på olika betalningslinjer läggs alla till ditt totala belopp.
  • Guld ersätter alla andra symboler, förutom den utspridda jokern.
  • Alla symboler betalar från vänster till höger, förutom scattersymbolen (representerad av joker-symbolen) som betalar var som helst i rutan.
  • Ticker-meddelandena visas längst ner på spelskärmen.
  • Vid vinst ökar det totala SALDOT, och det belopp som vunnits under spelet visas i fältet VINST längst ner i spelet.
  • Spelet och spelreglerna är identiska i både real-money och play-money modus, förutom att autosnurr-optionen inte är tillgänglig i play-money modus.

Så här spelar du:

• Välja "BETS" (insats) När du deltar i spelet, ställs en förinställd insats per vinstlinje in för alla 9 linjer i slotmaskinen. Du kan höja insatsen per linje med ett klick på knappen  till höger om "SATSA", eller så kan du sänka insatsen med ett klick på knappen  till vänster. Satsning och linjer justeras inte till nästa möjliga insats om ditt saldo sjunker under total satsning. Klicka på knappen  för att göra en insättning.
  • Välja "LINJER": Nio linjer väljs som standard. Du kan sänka antalet linjer med ett klick på knappen  till vänster om "LINJER", eller välja fler linjer genom att klicka på knappen  till höger. När antalet linjer ökas, färgas alla linjenummer och linjevägar för att visa de valda vinstlinjerna. Dessa linjer och deras väg förlorar sina färger när antalet vinstlinjer minskas.
  • HÖGSTA SATSNING: Klicka på knappen  för att spela med MAXIMAL INSATS. Om ditt spelsaldo inte räcker stängs det här alternativet.
  • Antalet valda linjer multipliceras med "satsningen per linje". Det totala satsningsbeloppet visas under mätaren "SATSA" längst ned på spelskärmen.
  • Vinsttabell: Betalningstabellen ser du antingen via ett klick på knappen  som är längst ned på spelskärmen bredvid "SATSA" eller med ett klick på knappen  som är längst ned på skärmen, bredvid linjemätaren. De priser som visas i betalningstabellen gäller för en enhetssatsning och visas som multiplikatorer. Du kan beräkna det effektiva utbetalningsbeloppet per linje genom att multiplicera respektive pris med satsningen per linje. Du kan återvända till spelet genom att klicka på knappen  på vinsttabellskärmen. Om du klickar på knappen visas skärmen med spelregler samt vinsttabellen så att du kan läsa spelreglerna.
  • Snurrknappen: Klicka på SNURRA  -ikonen för att starta spelet. När rullarna stannat får du betalt för eventuella vinstkombinationer eller utspridda vinster enligt betalningstabellen.
  • Resultat: Vinster visas i form av färgade vinstlinjer med animerade symboler. Även utspridda vinster visas med animerade symboler. Det totala vinstbeloppet visas längst ner på skärmen bredvid "VINST".
  • Volym: Använd ikonen för att spela upp spelets musik. Klicka på  -ikonen för att stänga av ljudet .
  • TILLGODOHAVANDE: Ditt återstående spelsaldo efter att du har gjort den önskade satsningen, visas i mätaren "SALDO", dvs. det aktuella spelsaldot minus den totala satsningen.
  • "AUTOSNURRA": Du kan använda denna funktion för att välja bland de olika alternativen för spel med "hands free". De alternativ som finns tillgängliga för denna funktion är:
  • Antal snurrningar: Spelet snurras det antal rotationer som valts i den öppningsbara menyn. Du kan välja så många spel du vill ända fram till att saldot är lägre än det placerade spelet.
  • Spela tills vinsten är lika stor eller är högre än: Spelet snurras automatiskt tills vinstbeloppet är lika med eller överskrider det belopp som valts i rullgardinsmenyn.
  • Snurra så länge förlusten inte är högre än: Spelet snurrar automatiskt tills förlustgränsen är nådd. Förlusten beräknas med (Förlust = Totala satsningar - Totala vinster)

• Totala satsningar = Ackumulerade totala satsningar
    • Totala vinster = Ackumulerade totala vinster
    • (((Totala satsningar - Totala vinster) + Aktuell satsning) <= Förlustgräns) sedan är nästa autosnurr tillåten.
  • Spela till nästa temaspel: Spelet snurras automatiskt tills nästa temaspel startar.
  • Autosnurr-spelet avslutas när en Gold Jackpot aktiveras mellan Autosnurrningarna.

• Om du vill använda funktionen autospin klickar du på knappen "AUTOSNURRA" (AUTOSPIN) längst ned i spelskärmen. När autospelsfönstret öppnas markerar du kryssrutorna intill de alternativ som du vill använda. Välj ur menyn där den finns och klicka på "OK". Klicka på "STARTA" för att aktivera valda alternativ och starta spelet. På samma sätt kan du klicka på "CANCEL" för att hoppa över funktionen "AUTOSPIN" och återgå till spelskärmen.
  • När du spelar med flera optioner och villkor utvalda, har villkoret som passar först prioritet över de andra och de kvarvarande valda villkoren tas bort. Du sedan välja att antingen använda samma uppsättning alternativ igen eller välja nya alternativ och fortsätta med spelet.
  • Du kan endast använda alternativet AUTOSNURRA när du spelar med riktiga pengar.
  • Upprepa insats/ändra insats: När rullarna har stannat blir standardsatsningen för nästa spel samma som i föregående spel. Du kan klicka på "SNURRA" igen för att fortsätta spela med samma satsning. Öka myntvärdet för att ändra satsning.
  • Tillgodohavande: Ditt återstående spelsaldo efter att du har gjort önskad satsning visas under "SALDO". Aktuellt spelsaldo är summan av de belopp som visas under SALDO- respektive SATSA-mätaren. Ditt spelsaldo visas längst ned i spelskärmen.

Webbläsarpanelens kommandon:

• Klicka på Ansvarsfullt spelande för att öppna sidan om spelansvar.
  • Klicka på "Spelloggar" för att visa loggarna över dina spel.
  • Klicka på "Spelregler" för att se aktuellt versionnummer och spelregler.
  • Klicka på knappen "Insättning"  om du vill sätta in mer pengar på ditt konto.
  • Klicka på "Riktiga\Gratis" för att ändra till spel med riktiga pengar eller gratispengar.
  • Funktionen "Spelloggar" är endast tillgänglig när man spelar med riktiga pengar.

Spelregler:

• Spela 1-9 linjer.
  • Alla symboler betalar från vänster till höger, förutom utspridda jokersymboler, som betalar i båda riktningarna.
  • Endast den högsta vinsten på varje vald vinstlinje betalas.
  • Sammanfallande vinster på olika upplysta linjer adderas.
  • Utbetalningar görs enligt betalningstabellen.
  • Vinsttabellen visar alltid respektive symbol-utbetalning för det aktuellt valda spelet på 9 variabla vinstlinjer.
  • Scatter-vinster läggs till vinster på betalningslinjer.
  • Alla vinster betalar endast på valda linjer, förutom utspridda vinster som betalar var som helst.
  • Guld ersätter alla andra symboler, förutom den utspridda jokern.
  • Alla jackpott-vinster överförs till ditt kontosaldo omedelbart.
  • Vid eventuella fel annulleras alla utbetalningar och spel.

Temaspel:

• Temaspelet startas när tre eller fler utspridda Joker-scattersymboler visas var som helst på rullarna.
  • Spelarna måste välja 3 kort av 5 för att hitta jokern.
  • Varje gång jokern hittas, har spelarna chansen att få upp till 1 000 gånger det aktiverande spelet.
  • Om jokern inte hittas, får spelarna 2 gånger startinsatsen som tröstpris.
  • Vinstbeloppet visas i form av cent i bonusomgången.
  • Vinster på betalningslinjer och utspridda vinster.

Jackpotspelet:

• En jackpot kan aktiveras när som helst, antingen under en normal snurrning, autosnurr eller efter gratisspelet.
  • Spela jackpottemaspelet för att ta reda på vilken nivå du har vunnit.
  • Du kan vinna en jackpott oavsett insats. Ju mer du satsar i varje spel, desto större chans har du att vinna jackpotten.
  • Vinster inom bonusomgången kan inte aktivera jackpotten.
  • Välj sex av de nio tillgängliga symbolerna och hitta $-tecken.

• För varje $-tecken belönas du med en nivå i Gold Jackpot.
  • Ett $-tecken ger end Gold Blitz Jackpot.
  • Två $-tecken ger en Gold Quick Jackpot.
  • Tre $-tecken ger en Gold Super Jackpot.
  • Fyra $-tecken ger en Gold Mega Jackpot.
  • Klicka på knappen COMPLETE (slutför) om du vill återgå till huvudskärmen.
  • Om du vinner flera jackpotter kommer jackpott-temaspelet för nästa jackpott att starta när du klickar på knappen "COMPLETE".
  • De aktuella beloppen för alla fyra jackpotnivåerna visas i övre högra hörnet av spelskärmen. Varje jackpott återställs till sitt individuella basvärde efter att någon spelare har fått den jackpotten. Återställningsvärdena för alla fyra jackpotter visas nedan.
  • Efter jackpotspelet återställs huvudskärmen till dess ursprungliga status. Det belopp du vunnit överförs omgående till ditt konto.

Jackpotnivå

Ursprungligt värde

Gold Mega Jackpot

500 000

Gold Super Jackpot

50 000

Gold Quick Jackpot

5 000

Gold Blitz Jackpot

500

Avkastning till spelaren:

Teoretisk avkastning till spelaren i det här spelet är 92,15%.

Vanliga frågor:

1. Det gick inte att spela klart. Vad ska jag göra?

• Om du blir bortkopplad mitt i ett grundspel, kommer mjukvaran automatisk att avsluta det åt dig. Du kan få fram ditt spelresultat genom att klicka på knappen "Game Logs" (spelloggar) när du har loggat in på nytt.
  • Om du kopplas ned mitt i temaspelet, kommer du att vara tvungen att avsluta det när du loggat in igen. Efter att du har avslutat temaspelet, kan du fortsätta spela eller välja ett annat spel.

2. Vad ska jag göra om saldot är lågt för att göra en satsning?

• Klicka på knappen Insättning längst ned på spelskärmen och gör en insättning.

3. Vid eventuella fel annulleras alla utbetalningar och spel.

4. För övriga frågor är du välkommen att kontakta kundtjänst när som helst under dygnet.