7 Gold Gigablox

Välkommen till 7 Gold Gigablox! Gör dig redo för ditt livs största ljusshow!

SNABBA FAKTA
RTP Den totala teoretiska återbetalningen till spelaren är 94%
Maxvinst
Volatilitet Extrem
Genomsnittlig bäst vinst efter 100 snurr Alla spelare: 50 x insats
1 av 10 spelare: 186 x insats
1 av 100 spelare: 515 x insats
1 av 1000 spelare: 1671 x insats
INTRODUKTION
7 Gold Gigablox är en 6-hjuls slot med 46 656 vinstsätt skapad av 4ThePlayer. Vinstsätt på slots ersätter vinstlinjer vilket gör det enklare att se var vinsten finns. En vinst formas av efterföljande symboler med start från första hjulet.

Klättra upp för Gold 7-stegen för kontantvinster eller vinn 1 av 3 unika hjulbonusar vid varje snurr! Lights Reveal kommer avslöja vinnande symboler inuti glassymbolerna; Lights Shuffle flyttar hjulen för att skapa vinster och Giga Summon kallar de största Gigablox till hjulen, inklusive mäktiga 6x6 symboler! Aktivera upp till 36 free spins med minst 1 garanterad Lights Shuffle eller Giga Summon! Fortsätt att återaktivera för en glittrande gigantisk bonus!

HUR SPELAR MAN?
Spelaren väljer sitt insatsbelopp genom att använda knapparna + och –. Alla vinster är multiplicerade per insats. Se spelets vinsttabell för detaljer om vinstutbetalningar.

Spelaren trycker på SNURRKNAPPEN för att börja spela. Om du spelar på en PC kan du använda mellanslag för att snurra om knappen är aktiverad i spelets meny.

När snurret stannar höjs vinnande symboler ovanför hjulen.

Vinster betalar från vänster till höger.

GIGABLOX
Gigablox är massiva symboler på förstorade hjul.

Gigabloxsymboler kan vara 2x2 upp till 6x6 i storlek. Gigabloxsymboler kommer att delas upp i 1x1 symboler i syfte att beräkna vinster och free spins scatter-belöningar.

SYMBOLER
WILDSYMBOL
Wild-symbolen ersätter varje symbol förutom scatter-symbolen.

Free spins scatter-symbol
5 eller fler free spins scatters ger free spins.

GLASSYMBOLER
Glassymboler ger inga vinster

GOLD 7-SCATTERS
Gold 7-scatters kan samlas in under ett enskilt snurr för att ge kontantvinster i Gold 7-stegfunktionen.

GOLD 7-STEGFUNKTION
Landa Gold 7-scatters på ett snurr för att vinna kontantvinster på Gold 7-stegfunktionen. Vinst delas ut när minst 5 Gold 7-scatters landar synligt.

LIGHTS REVEAL-FUNKTION
Glassymboler kommer att avslöja symboler med vinstgaranti. Denna funktion sker helt slumpmässigt i huvudspelet.

LIGHTS SHUFFLE-FUNKTION
Hjulen blandas om för att skapa en vinst. Denna funktion sker slumpmässigt.

GIGA SUMMON-FUNKTION
Ett stort Gigablox-hjul kommer att kallas fram, vilket innehåller symboler som är 4x4 eller större. Denna funktion sker slumpmässigt.

FREE SPINS
5 eller fler free spins scatters ger free spins. Du vinner samma antal free spins som antal scatters som aktiverade bonusen.

Minst 1 Lights Shuffle eller Giga Summon är garanterad under free spins-bonusen.

Under free spins kommer alla glassymboler försvinna från hjulen.

Varje free spin scatter som landar kommer ge ett extra free spin.

HUR MAN RÄKNAR UT EN VINST MED 46 656 VINSTSÄTT
Om något eller några av hjulen innehåller fler än en (1) symbol av samma slag multipliceras vinsten.

Multiplicera antalet symboler på varje hjul för att få din slutgiltiga utbetalningsmultiplikator.

Till exempel, om det första hjulet har två symboler, det andra hjulet tre symboler och det tredje hjulet två symboler kommer vinsttabellen multipliceras med 2 x 3 x 2 = 12.

SPELVALSMENY
Spelvalsmeny (öppnas genom knappen med 3 horisontella linjer) innehåller:

Ljud – För att avaktivera/aktivera spelljud
Vinsttabell – Visar vinsterna för varje symbol och beskrivning av spelfunktioner
Tryck mellanslag för att snurra – Låter dig använda mellanslagstangent för att spela (på PC).
Historik – För att se spelhistorik
Spelregler – öppna spelregler
ALLMÄN INFORMATION
Den engelska versionen av spelreglerna har tolkningsföreträde.

Enligt en certifierad slumptalsgenerator snurrar hjulen med en rättvis och lika chans för varje stopposition.

Om spelet avbryts medan det pågår kan du spela om spelrundan efter att ha startat om spelet inom timme(timmar) efter avbrottet. Efter det kommer eventuella vinster från det avbrutna spelet att läggas till på ditt konto. Om du väljer att hoppa över omspelet kommer din vinst omedelbart att läggas till på ditt saldo.

I de fall omspelsfunktionaliteten inte är tillräcklig, vänligen kontakta supporten för din spelwebbplats.

Vid fel på hårdvara / mjukvara blir alla påverkade spelinsatser och vinster ogiltiga och påverkade insatser återbetalas.

ENGELSK TERM ÖVERSÄTTNING
WILD WILDSYMBOL
FREE SPINS FREE SPINS
CONGRATULATIONS GRATULERAR
YOU WON DU VANN
BIG WIN STORVINST
MEGA WIN MEGASTORVINST
EPIC WIN EPISK STORVINST
6 OF A KIND SEX AV EN TYP
WIN FREQUENCY VINSTFREKVENS
ANY ALLA
BIG STOR
BONUS BONUS
EPIC EPISK
MAX WIN MAX VINST
46,656 WAYS 46.656 SÄTT

Datum för senaste ändring: 2022-10-31