Way of the Tiger

INTRODUKTION

Välkommen till Way of the Tiger™. En spelautomat på 5x4 som har 40 vinstlinjer. Way of the Tiger lämnar sitt spår. Låsta och stigande multiplikatorer hittas på djungelhjulen i form av tassavtryck. Det finns 2 sätt att aktivera gratissnurr. Håll utkik efter tigerns klo som ökar multiplikatorerna med upp till 1 500x styck!

Steg 1: Hur man börjar

1. Klicka på knappen INSATS för att öka eller minska din TOTALINSATS. Välj hur mycket du vill satsa med hjälp av totalinsatsalternativen (beroende på operatörskonfiguration och valutamotsvarighet).
  2. Klicka på Snurra för att starta spelet.
  3. Det finns en funktion för autospel som startar varje snurr automatiskt. Om du vill avbryta autosnurr medan de pågår trycker du helt enkelt på knappen Stoppa autospel (föremål för operatörens inställningar och jurisdiktionskrav).

Steg 2: Hur man spelar

• Klicka på SNURRA för att starta spelet.
  • Hjulen snurrar och stannar så småningom slumpmässigt.
  • Om symbolkombinationen som visas på hjulen bildar en rad med 2, 3, 4 eller 5 matchande symboler (från vänster) på någon av vinstraderna vinner du. Alla eventuella vinnande rader markeras på spelplanen och betalas ut till ditt saldo.

Wildsymboler

• Wild-symbolen kan användas för att hjälpa till att skapa vinster genom att ersätta andra symboler utom scatter-symboler.

Tigerspår

• Tigerspåren är en hemlig funktion i huvudspelet och när den aktiveras låses scatter- och bonussymboler under minst de 2 efterföljande snurren.
    • Scattersymboler har en tillhörande multiplikator.
    • När scatters är dragna tilldelas de multiplikatorvärden som baseras på scattermultiplikatorns aktuella värde som visas ovanför hjulen.
    • Scattermultiplikatorn börjar på x1 och kan öka upp till x20.
    • När scatter- eller bonussymboler visas på ett tigerspårsnurr blir de klibbiga symboler som är låsta på sina positioner tills funktionen är över.
    • Nya låsta scattersymboler som dyker upp på hjulen utökar tigerspårfunktionen med 1 snurr för varje ny scattersymbol som landar på hjulen.
    • Ett tigerspårsnurr där det inte finns någon linjevinst ökar scattermultiplikatorvärdet för nya scatters som landar på hjulen under återstående tigerspårsnurr.
    • När det sista tigerspårsnurret är över tilldelas summan av alla synliga scattermultiplikatorer till spelaren som multiplikator för insatsen som aktiverade funktionen.
    • Tigerspår är en funktion med bestående läge.
    • En funktion i bestående läge stannar kvar på vald insatsnivå när den aktiveras. Om insatsnivån ändras så förändras även funktionens läge och den är inte tillgänglig på insatsnivåer där funktionen inte tidigare har aktiverats och fortfarande är aktiv.

Hur man aktiverar gratisspel i tigerspåren

• Om 3 eller fler bonussymboler är låsta på plats under tigerspårfunktionen aktiveras gratisspelbonusen som spelas när tigerspårfunktionen är över.
  • Värdet på scattermultiplikatorn under det sista tigerspårsnurret förs vidare som det inledande scattermultiplikatorvärdet under gratisspelen.

Gratisspel

• Om du snurrar fram 3 bonussymboler samtidigt aktiveras bonusen.
  • Innan gratisspelen startar kan spelaren välja volatilitet.
  • Låg volatilitet ger 9 gratisspel.
  • Medium volatilitet ger 7 gratisspel och en djungelökningsmultiplikator på x2.
  • Hög volatilitet ger 5 gratisspel och en djungelökningsmultiplikator på x3.
  • Om en bonussymbol landar på hjul 3 tilldelas ett extra gratisspel.
  • Djungelökningsmultiplikatorn är en multiplikator som multiplicerar alla scattermultiplikatorer på skärmen.
  • I slutet av varje snurr, utöver eventuella linjevinster, multipliceras summan av alla scattermultiplikatorer med en djungelökningsmultiplikator (om tillämpligt) och tilldelas spelaren som en multiplikator för insatsen som aktiverade bonusfunktionen.
  • När scatters är dragna tilldelas de multiplikatorvärden som baseras på scattermultiplikatorns aktuella värde som visas ovanför hjulen.
  • Scattermultiplikatorn börjar på x1 (om den inte aktiveras via tigerspåren) och kan öka upp till x500.
  • Det finns en chans med varje snurr att scattermultiplikatorvärdet ökar.

Lucksome Locks™ (beroende på operatörens inställning)

• Lucksome Locks™ är en gamblingsfunktion som aktiveras när en nära miss av en spelfunktion inträffar (tillgängligheten av Lucksome Locks™ är föremål för operatörens inställningar och jurisdiktionskrav).
  • När 2 scattersymboler visas aktiveras Lucksome Locks™.
  • När den är aktiverad kommer knappen Lucksome Locks™ visa gamblingskostnaden för ett Lucksome Locks™-snurr.
  • När spelaren väljer Lucksome Locks™-knappen håller spelet kvar de 2 scattersymbolerna som redan visas på varje Lucksome Locks™-snurr.
  • Under ett Lucksome Locks™-snurr är endast scattersymboler aktiva.
  • Andra symboler från huvudspelet kan inte bidra till en vinst eller bonusaktivering.
  • Om inga nya scattersymboler kommer upp misslyckades gamblingen.
  • Om fler scattersymboler visas aktiveras gratisspel.
  • En spelare kan spela så många Lucksome Locks™-snurr de önskar medan den är aktiverad och det finns tillräckliga medel för att spela funktionen.
  • Spelaren kan fortsätta med vanliga snurr i huvudspelet genom att trycka på Snurra-knappen eller använda autospel (om tillgängligt) när Lucksome Locks™ är aktiv och inga Lucksome Locks™-snurr pågår.
  • Genom att återuppta normalt spel kommer Lucksome Locks™-funktionaliteten att inaktiveras tills du får ytterligare 2 synliga scattersymboler.
  • Beroende på val av spelhastighet och spel- och operatörskonfigurationer kan Lucksome Locks™-funktionen, när den aktiveras, avbryta och stoppa autospel för att låta spelaren använda funktionen.

Gratisspel bonusköp (beroende på operatörens inställning)

• Bonusköp kan aktiveras i huvudspelet.
  • När den är aktiverad garanterar den att du kommer in i bonusen.

AUTOSPEL

• Det finns en funktion för autospel som startar varje snurr automatiskt. (Tillgång till autospel är föremål för operatörens inställningar och jurisdiktionskrav.)
  • Genom att välja ”AUTOSPEL” kan du välja att spela automatiskt, gång på gång.
  • Välj din insats som vanligt och tryck på knappen "AUTOSPEL" för att välja hur många insatser som ska spelas automatiskt.
  • (Följande ytterligare funktioner är också tillämpliga beroende på jurisdiktion)
  • Välj din förlustgräns (maximalt belopp som du är villig att förlora under Autospel-sessionen) och tryck sedan på SPELA för att påbörja autospel (det finns även andra alternativ).
  • Autospel stängs av om någon annan bonusrunda som till exempel Free Spins startar, om du når den angivna förlustgränsen eller om en progressiv jackpott vinns (om sådan finns).
  • Du kan stoppa Autospel från att fortsätta till nästa snurr genom att klicka på knappen "STOPP".

Information om utbetalningar och spelregler

• Radvinster multipliceras med värdet av insatsen på relevant vinstrad.
  • Vinster från olika vinstrader adderas.
  • Alla radvinstsymboler måste dyka upp på en spelad rad och på hjul som är i följd, med start från hjulet längst till vänster (40 rader är alltid aktiva). Endast den högsta radvinsten betalas ut per vinstrad.
  • Bonussymboler är scatters och delas ut när de dyker upp oavsett position på hjulen och oavsett antal spelade linjer.
  • RTP :95.54

Datum för senaste ändring: 2021-12-15