Diamond Match

• Spelautomat med 5 hjul och 40 rader samt en huvudspelplan och en specialspelplan

Att spela spelet:

• Tryck på på startskärmen för att gå till huvudspelet.
  • Du kan också trycka på VISA INTE NÄSTA GÅNG för att hoppa över startskärmen nästa gång du spelar.
  • Tryck på SATSA-knappen för att öppna insatsinställningarna.
  • Välj din totalinsats i rullgardinsmenyn och tryck på Bekräfta.
  • Tryck på SNURRA för att snurra hjulen med aktuell insats.
  • Vid en vinnande snurr visar fältet VINST de sammanlagda vinsterna.
  • Endast den högsta vinnande kombinationen gerutdelning på en given Vinstrad medan samtidiga vinster på olika Vinstrader ackumuleras.
  • Vinster beräknas i enlighet med vinsttabellen. Din vinst kommer att vara densamma som din radinsats multiplicerat med motsvarande värde enligt vinsttabellen.

Vinsttabell:

• Öppna vinsttabellen genom att trycka på i.
  • Rulla upp eller ner eller svep över skärmen för att kolla igenom vinsttabellen.
  • För att stänga referenssidorna och återvända till spelet, tryck på tillbaka-pilen.

Vinstrader:

• Spelet spelas med ett fast antal, 40, aktiva vinstrader.
  • Vinstrader representeras av de rader som visar sig ovanför hjulen vilket illustreras i vinsttabellen.
  • Vinstkombinationer måste börja från hjulet längst till vänster, och samma symbol måste befinna sig på varandra efterföljande hjul på samma vinstrad.
  • Totalinsatsen visar hur mycket som satsas sammanlagt under en enskild snurr. Utbetalningar som visas i vinsttabellen multipliceras med totalinsatsen. Radinsatsen är totalinsatsen delad med 40.

Maximal vinstgräns:

• Spelets maxvinst har en övre gräns. Se Villkoren för mer information.

Huvud- och specialhjul:

• Det finns två hjul i spelet. Det primära är det nedersta hjulet och ovanför det finns specialhjulet.
  • Diamond Match-symboler kan endast stanna på de nedersta hjulen.
  • Symbolerna för pris, grön pil och röd pil kan endast stanna på de översta hjulen. Vissa positioner på de översta hjulen kan vara tomma.
  • Diamond Match-symbolen inkasserar alla pris- och pilsymboler som stannar på de översta hjulen på samma plats som Diamond Match-symbolen på de nedersta hjulen.
  • Varje symbolposition på specialhjulet snurrar var för sig.

Wildsymbol:

• Spelets WILD-symbol är symbolen som pryds av ordet ”WILD”.
  • WILD-symboler kan ersätta alla andra symboler förutom Diamond Match-symboler.

Diamond Match-symbol:

• Spelets Diamond Match-symbol är symbolen som det står Diamond Match på.
  • Diamond Match-symboler kan stanna var som helst på de nedersta hjulen och kan vara staplade.
  • Om en Diamond Match-symbol landar någonstans på de nedersta hjulen i huvudspelet inkasseras alla prissymboler (kontantpris, gratisspel eller diamant) som stannat på motsvarande plats på de översta hjulen under det snurret.

Diamond Match-funktion:

• Diamond Match-funktionen aktiveras genom att snurra fram en Diamond Match-symbol någonstans på de nedersta hjulen i huvudspelet och en prissymbol på en identisk plats på de översta hjulen under samma snurr.
  • Spelet har 3 prissymboler:
    • Spelets kontantpris-symbol är symbolen som pryds av ett kontantvärde. Till exempel symbolen 3,00. Pengpriserna beror på spelarens totala insats.
    • Spelets gratisspel-symbol är symbolen som pryds av +(nummer). Till exempel en +3-symbol.
    • Spelets Diamant-symbol är symbolen som pryds av Diamanten.
  • Varje prissymbol ger ett kontantpris, ett antal gratisspel eller ett av diamantpriserna med en multiplikator på upp till x5.
  • När en ny snurr påbörjas återställs alla prissymboler.
  • Observera: Kontantpris-symboler pryds av värden på x0.5, x1, x1.5, x2, x3, x5, x10, x15 multiplicerat med totalinsatsen.
  • Observera: Gratisspel-symboler pryds av värden på +3, +4, +5, +7, +10.
  • Obs: Gratisspel-symboler kan endast dyka upp på de översta hjulen under funktionen Diamond Match-gratisspel.

Diamond Match-gratisspelfunktion:

• När minst 1 Diamond Match-symbol stannar på de nedersta hjulen i huvudspelet med en gratisspel-prissymbol på de översta hjulen aktiveras funktionen Diamond Match-gratisspel.
  • Varje gratisspel-prissymbol som stannar och matchar en Diamond Match-symbol på de nedersta hjulen ger så många gratisspel som visas på den. Om 2 eller fler gratisspel-prissymboler matchar Diamond Match-symbolerna motsvarar det totala antalet vunna gratisspel summan av alla nummer på den matchande gratisspel-prissymbolen.
  • Tryck på knappen för att starta funktionen.
  • Varje Diamond Match-symbol som stannar på hjulen under funktionen rör sig en position åt vänster för varje snurr till den lämnar hjulen.
  • Under funktionen Diamond Match-gratisspel kan symbolerna för gröna och röda pilar stanna på de översta hjulen:
    • När Diamond Match-symbolen inkasserar den gröna pilsymbolen flyttas den Diamond Match-symbolen ända till hjul 5 vid nästa snurr.
    • När den röda pilsymbolen stannar någonstans på de översta hjulen flyttas alla Diamond Match-symboler på det hjulet till hjul 5.
  • Tryck på på vinstskärmen för att återgå till huvudspelet.

Mega Match-funktion:

• Mega Match-funktionen kan aktiveras slumpmässigt under vilken snurr som helst i huvudspelet och Gratisspel.
  • Under funktionen fylls hela det översta hjulet med prissymboler.
  • Efter att alla positioner på de översta hjulen fyllts stannar de nedersta hjulen ett efter ett, och priser inkasseras om några Diamond Match-symboler stannar på huvudhjulen.

Diamantpriser:

• Diamantpriser kan vinnas under funktionerna Diamond Match och Diamond Match-gratisspel.
  • När en av diamant-symbolerna stannar på samma plats på de översta hjulen som Diamond Match-symbolen på de nedersta tilldelas ett av 4 diamantpriser.
  • Det går att vinna 4 olika priser i spelet: GRAND, MAJOR, MINOR och MINI.
  • Priset du tilldelas väljs ut slumpmässigt.
  • Varje pris ger ett fast belopp som baseras på insatsvärdet. Det kan vinnas flera gånger:
    • GRAND-prisets värde = totalinsats x 500;
    • MAJOR-prisets värde = totalinsats x 100;
    • MINOR-prisets värde = totalinsats x 25;
    • MINI-pris värde = totalinsats x 10.
  • Obs: När diamant-symboler inkasseras ger de ett av 4 priser. Följande priser kan dyka upp med dessa multiplikatorvärden:
    • MINI – x2, x3 och x5;
    • MINOR – x2 och x3;
    • MAJOR – x2 och x3;
    • GRAND har ingen multiplikator.

Utdelning till spelaren:

• Den teoretiska utdelning till spelaren (RTP) är 95.41%.
  • RTP-värdet är den teoretiska utdelningen till spelaren. Det beräknas genom att dela det sammanlagda vinstbeloppet med det sammanlagda insatsbeloppet från 2000000000 simulerade spelrundor.

Angående frånkopplingar:

• Om du tappar anslutningen till internet under:
    • Ett snurr, så visar hjulen resultatet efter att du återanslutit och alla eventuella vinster läggs till i ditt saldo.
    • En bonusfunktion eller det utlösande snurret, så kommer du automatiskt till funktionen efter att du återanslutit.
  • För att se resultatet från föregående runda efter att du loggat in i portalen på nytt, tryck på spelhistorikikonen i verktygsfältet längst ner.

Systemfel gör alla betalningar och spel ogiltiga.

Datum för senaste ändring: 2023-10-19