Farmyard Frenzy

Spelets mål:

• Farmyard Frenzy är en enarmad bandit med 5x3 rullar och 10 fasta betalningslinjer.
  • Temaspelet med gratisspel startas när 3 eller fler utspridda symboler visas någonstans i vyn.
  • Temaspelet "Gyllene ägget" aktiveras närGyllene ägget visas var som helst i rullvyn under temaspelet tillsammans med jokersymbolen (flicka). Jokersymbolen kommer hämta guldägget och förflyttas till temaspelet gyllene ägget.
  • BETALNINGSTABELLEN nedan visar vinster för en insats på €1,00

BETALNINGSTABELL:

Information om spelet:

• Spelet spelas med 10 fasta linjer.
  • Spelet börjar för närvarande med lägsta insats.
  • TOTAL SATSNING är antalet fasta linjer multiplicerade med satsning per linje.
  • Satsning per linje kan ändras med hjälp av knapparna betdecrease 1 och betincrease 1.
  • Klicka på knappen SNURRA med vald SATSNING.
  • Utbetalningar visas i BETALNINGSTABELLEN.
  • Betalningstabellen visar alltid respektive symbols utbetalningsbelopp för den aktuellt valda insatsen på 10 fasta betalningslinjer.
  • Det högsta vinstbeloppet betalas för varje vald betalningslinje.
  • Vinster på olika spellinjer läggs till din totala summa.
  • Samtidiga vinster på olika betalningslinjer läggs till summan.
  • Alla symboler ger vinst från vänster till höger.
  • Tickermeddelanden visas längst ner på spelskärmen.
  • Vid vinst ökar det totala SALDOT och beloppet som vunnits under spelet visas i fältet VINST längst ner i spelet.
  • Spelet och dess regler är samma i både versionen med riktiga pengar och med gratispengar, förutom att spel med gratispengar inte bidrar till jackpotbeloppet och alternativet autosnurra är inte möjligt i versionen med gratispengar.

Så här spelar du:

• Ställa in "SATSNINGAR": När du öppnar spelet ställs en förinställd satsning per linje in för alla 10 FASTA linjer på den enarmade banditen. Du kan höja satsning per linje genom att klicka på knappen betincrease 1
      till höger om "Satsning per linje", eller så kan du minska satsningen genom att klicka på knappen betdecrease 1 till vänster. Satsning och linjer justeras inte till nästa möjliga satsning om ditt saldo sjunker under total satsning. Klicka då på knappen  som visas längst ner på spelskärmen.
  • LINJER: Spelet har 10 FASTA betalningslinjer.
  • MAX SATSNING: Klicka påmax bet 1  för att spela med MAX SATSNING. Om du inte har tillräckligt med pengar på ditt konto kommer detta alternativ att avaktiveras.
  • Antalet valda linjer multipliceras med "satsning per linje". Det totala satsningsbeloppet visas bredvid "SATSA" längst ner på spelskärmen.
  • Betalningstabell: Om du vill se Betalningstabellen klickar du på knappenibutton 1  . Du kan återvända till spelet genom att klicka på knappen close button 1  på betalningstabellskärmen.
  • Snurra: Klicka på ikonen SNURRA spin button 1  för att starta spelet. När rullarna stannat, betalas eventuellt vinnande kombinationer på de valda linjerna, enligt Betalningstabellen.
  • Resultat: Vinster visas i form av animerade symboler, med det totala vinstbeloppet nere på skärmen bredvid "VINST".
  • Volym: Använd ikonen soundsup 1 för att spela upp spelets musik. Klicka på ikonen soundsup 1 för att stänga av sounddn 1 ljudet.
  • AUTOSNURRA: Du kan använda denna funktion för att välja bland de olika alternativen för att spela "handsfri". De alternativ som finns tillgängliga för denna funktion är
    • Antal snurrningar: Spelet snurrar det antal rotationer som valts i rullgardinsmenyn. Du kan välja upp till 1 000 snurrningar och spela tills ditt saldo är mer än den totala insatsen som placerats. För spelare från Storbritannien är det tillgängliga antalet autosnurrningar 100.
    • Spela tills vinsten är lika stor eller högre än: Spelet snurras tills vinstbeloppet är lika med eller högre än det belopp som angavs i textrutan.
    • Snurra tills förlusten inte är högre än: Spelet snurrar automatiskt tills förlustgränsen nås. Förlusten beräknas med (Förlust = Totala satsningar - Totala vinster)
        • Totala satsningar = Ackumulerade totala satsningar
        • Totala vinster = Ackumulerade totala vinster
        • (((Totala satsningar - Totala vinster) + Aktuell satsning) <= Förlustgräns) sedan är nästa autosnurrning tillåten
    • Spela tills temaspel aktiveras : Spelet snurrar tills nästa temaspel startar.

• Om du vill använda autosnurrafunktionen klickar du på knappen "AUTOSNURRA"  längst ner på spelskärmen. När autosnurrafönstret öppnas markerar du kryssrutorna intill de(t) alternativ som du vill använda. Välj i rullgardinsmenyn där så är möjligt. Klicka på STARTA för att aktivera valda alternativ och starta spelet. På samma sätt kan du klicka på "X" för att hoppa över funktionen "AUTOSNURRA" och återvända till spelskärmen.
  • När du spelar med flera alternativ och villkor valda kommer det villkor som uppfylls först att ha företräde framför de andra, och återstående valda alternativ avaktiveras. Du kan sedan välja att antingen använda samma uppsättning alternativ igen eller välja nya alternativ och fortsätta spela.
  • Du kan endast använda alternativet AUTOSNURRA när du spelar med riktiga pengar.
  • Upprepa satsning/ändra satsning: När rullarna har stannat blir standardsatsningen för nästa spel samma som i föregående spel. Klicka på "SNURRA" igen för att fortsätta spela med samma satsning. ­För att ändra din satsning kan du öka eller minska satsningen som visas på spelskärmen.
  • Krediter: När du har gjort önskad satsning visas ditt återstående spelsaldo under "SALDO". Aktuellt spelsaldo är summan av de belopp som visas under mätaren SALDO och SATSA. Ditt spelsaldo visas längst ner på spelskärmen.

Spelinställningar:

• Volym: Spelaren kan ställa in volymen på ljudeffekterna genom att flytta volymknappen.
  • Ljudeffekter: Välj mellan På och Av för att aktivera eller deaktivera spelvinstljud.
  • Omgivande ljud: Välj mellan På och Av för att aktivera eller avaktivera bakgrundsljudet.
  • Snabbspel: Om du väljer detta alternativ ökar spelhastigheten.
  • Mellanslag för att snurra: Om du väljer detta alternativ kan mellanslag användas för att starta en snurrning. Detta alternativ förblir avaktiverat om det inte finns mellanslag för ett spel.

Spelregler:

1. Farmyard Frenzy är en enarmad bandit med 5 rullar och 10 fasta betalningslinjer.
  2. Alla utbetalningar görs enligt betalningstabellen.
  3. Betalningstabellen visar alltid vinstbeloppet för den aktuellt valda satsningen på 10 fasta betalningslinjer.
  4. När du klickar på SNURRA startar spelet med vald SATSNING och fasta LINJER.
  5. MAXINSATS väljer 10 linjer och den högsta insatsen per linje.
  6. Endast den högsta vinsten på varje vald betalningslinje betalas.
  7. Sammanfallande vinster på olika betalningslinjer läggs alla till ditt totala belopp.
  8. Äggsymboler innehåller bonusnummer för gratisspelrundan.
  9. 3 eller fler utspridda symboler (tupp) var som helst i vyn utlöser gratisspelfunktionen.
  10. Alla symboler ger vinst från vänster till höger.
  11. Vid eventuella fel annulleras alla utbetalningar och spel.
  12. Maxvinsten i det här spelet är €250 000 eller motsvarande belopp i din valuta under huvudspelet eller i gratisspel. Ytterligare gratisspel eller linjevinster stryks om den högsta vinsten nås under gratisspelens gång.
  13. Teoretisk avkastning till spelaren är 96,43 %.
  14. Lägsta insatsen är 0,02 € och högsta insatsen är 200 €
  15. "Utspridd symbol (Rooster) har ingen utbetalning under grundspelet och funktionen. Även det gyllene ägget visas endast var som helst på rulle 3"

Gratisspeltemaspelet:

1. Gratisspeltemaspelet utlöses när 3 eller fler utspridda symboler visas var som helst på rullarna under huvudspelet.
  2. 3 utspridda symboler ger 10, 4 utspridda symboler kommer att ge 15, 5 utspridda symboler kommer att ge 20 gratisspel.
  3. Om 3 eller fler äggsymboler visas på en betalningslinje betalas vinsterna enligt betalningstabellen.
  4. Under Freespins visas inte spridningsymbolen (tupp).
  5. Jokersymbolen (flicka) ersätter alla symboler. Wildsymbolen visas endast inom gratisspelet och gyllene ägg funktionen.
  6. Endast den högsta vinsten på varje vald betalningslinje betalas enligt betalningstabellen.
  7. Gratisspel spelas med samma insats som spelet som utlöste gratisspelet.
  8. Äggsymboler som visas under gratisspel innehåller bonusvärden.
  9. Alla ägg i spelvyn samlas in av flickan till det visade bonusvärdet.
  10. Olika äggsymboler kan visas under gratisspel
  11. Äggsymboler med 2 ägg har 1 och 2 som multiplikator; äggsymboler med 3 ägg har 5, 10 och 15 som multiplikatorer; äggsymboler med 4 ägg kommer att ha 20, 25 och 50 som multiplikatorer.
  12. Utbetalning för äggen kommer att upprepas för varje jokersymbol i vyn om det finns fler än en jokersymbol i rullvyn.

Temaspelet Gyllene ägget:

1. När symbolen med guldägget visas var som helst i spelvyn tillsammans med flicksymbolen aktiveras temaspelet ”gyllene ägget”. Under gratisspel" och "Wildsymbolen samlar in det gyllene ägget och spelet fortsätter med gyllene ägg funktionen.".
  2. Två extra gratisspel utdelas för varje flicksymbol i spelvyn.
  3. Alla andra symboler tas bort under gyllene ägget funktionen med undantag för äggflickor och tomma symboler(Farmyardfenzy). Denna högt betalande rulluppsättning kommer att fortsätta under resten av gratisspelen".

4. Funktionen kan utlösas igen med ytterligare gratisspel.

Webbläsarpanelens kommandon:

• Klicka på Ansvarsfullt spelande för att öppna sidan om ansvarsfullt spelande.
  • Klicka på Spelregler för att se aktuellt versionnummer och spelregler.
  • Klicka på Spelloggar om du vill se loggar från tidigare spel.
  • Klicka på knappen Insättning för att sätta in pengar på ditt konto.
  • Klicka på Riktiga\Gratis för att ändra till spel med riktiga pengar eller gratispengar.
  • Funktionen Spelloggar är endast tillgänglig när man spelar med riktiga pengar.

Avkastning till spelaren:

• Den teoretiska avkastningen till spelaren är 96,43 %.

Vanliga frågor:

1. Det gick inte att spela klart. Vad ska jag göra?

• Om du blir bortkopplad mitt i ett grundspel, kommer programvaran automatisk att avsluta det åt dig. Du kan få fram ditt spelresultat genom att klicka på knappen "Spellogar" när du har loggat in på nytt.

2. Vad ska jag göra om saldot är för lågt för att göra en satsning?

Klicka på knappen "Insättning"  nere på spelskärmen och gör en insättning.

3. Vid eventuella fel annulleras alla utbetalningar och spel.

4. Kontakta kundtjänst när som helst för övriga frågor.