9 Skulls of Gold

Allmänna regler

FIREPOT™-symbolregler

• lFIREPOT™-symboler kan dyka upp på vilket hjul som helst. l Få 3 eller 4 FIREPOT™-symboler i basspelet för att vinna spel.
  • lFå 5 eller fler FIREPOT™-symboler i basspelet för att vinna ett kontantpris. l Få 3 eller fler FIREPOT™-symboler i free spins för att vinna ett kontantpris.

Regler för wild-symbolen

l Wild-symbolen kan ersätta alla symboler utom FIREPOT™- och scatter-symboler. l Få 3 eller fler wild-symboler för att vinna ett kontantpris. l Wild-symbolerna dyker upp på alla hjul.

Regler för scatter-symbolen

l Få 3 scatter-symboler för att vinna 1x den totala insatsen och aktivera free spins. l Scatter-symboler dyker upp på hjul 2, 3 och 4. l Scatter-symboler förvandlas slumpmässigt till gyllene scatter-symboler.

Regler för gyllene scatter-symboler

l Gyllene scatter-symboler samlas in i kistan.

Kistregler

l Under basspelet fylls kistan med gyllene scatter-symboler. l Kistan ger upp till 5 extra free spins i free spins-funktionen.

Regler för bonushjul

• lNär free spins aktiveras visas bonushjulet.
  • lBonushjulet snurrar en gång och ger ett fält med ett antal free spins och en multiplikator. l Multiplikatorn tillämpas på alla vinster i free spins utom FIREPOT™-symbolvinster.
  • lNär bonushjulet har snurrat ger kistan upp till 5 extra free spins, vilket påbörjar free spins-funktionen.

Regler för höga symboler

l Vissa kombinationer av höga symboler ger spel i basspelet. l Få 3 eller fler höga symboler för att vinna ett kontantpris. l Höga symboler ger kontantpriser i free spins.

Regler för låga symboler

l Vissa kombinationer av låga symboler ger spel i basspelet. l Låga symboler ger kontantpriser i free spins.

Spelfunktion

• lSpelfunktionen ger dig spel när du får vissa kombinationer av 3 eller fler låga symboler, höga symboler eller FIREPOT™-symboler. l Spel delas ut baserat på antalet satsade krediter.
  • lNär du har samlat in 1 eller fler spel snurrar hjulen utan att insatsen dras från ditt kreditsaldo. l När du spelar med en spelinsats får du dina vinster som vanligt.

Spelfunktioner i gratisspel

• lGratisspel ger ett antal gratisspel under en viss tidsperiod. l Gratisspel är kanske inte tillgängliga i spelet du spelar.
  • lSpel utdelade i Spelfunktionen under gratisspel måste spelas innan gratisspelerbjudandet är avslutat.

Regler för free spins

• lUnder free spins tillämpas den aktiverade vinstmultiplikatorn från bonushjulet på alla vinster i free spins förutom FIREPOT™-symbolvinster. l Få 3 scatter-symboler på hjul 2, 3 eller 4 för att omaktivera free spins.
  • lAntalet free spins som ges vid omaktiveringen är samma som antalet free spins som gavs från bonushjulet.
  • lAlla insatser och vinstrader som spelas är desamma som det spel som aktiverade funktionen.
  • lAlla vinster under free spins läggs automatiskt till ditt saldo.

Slutföra free spins

l De totala free spin-vinsterna kommer visas. l Efter det kan du fortsätta spela som vanligt.

Insats- och utbetalningsregler

• lDet finns 20 vinstrader.
  • lAlla vinster betalas ut från vänster till höger, utom scatter-symboler som betalas ut oavsett riktning.
  • lMatchande symboler måste vara på intilliggande hjul från vänster till höger, med början vid första hjulet.
  • lDen högsta vinsten per vinnande kombination betalas ut. Alla vinnande kombinationer läggs ihop. l Alla vinster multipliceras med det antal krediter som satsats.

Spela spelet

• lMålet är att spela på hjulen så att symbolerna bildar vinstkombinationer. l Vinsten beror på vilken vinstkombination som bildas. l Ditt saldo visas i krediter i konsolfältet. l Välj insats genom att trycka på knappen Satsa eller konsolens satsningsområde. l Tryck på knappen Spela för att snurra hjulen.
  • lTryck på knappen Stoppa för att stoppa det nuvarande spelet. Det påverkar inte spelresultatet.
  • lNär hjulen stannar lyser vinster upp om du har en vinnande kombination. Du vinner beloppet som visas i vinstrutan. l Om du inte har någon vinnande kombination är spelet slut och du kan spela igen.

Inställningar

Ändra dina spelinställningar på följande vis:

1. Välj Meny.
  2. Välj Inställningar.

Välj vilka alternativ som ska vara aktiverade och inaktiverade.

• lLjud styr alla ljud.
  • lVisa funktionsskärm visar funktionsskärmen vid start. l Snabbspel ökar hastigheten på spelautomatens hjul.
  • lSnabbspelsförslag

Enbart dator l I vissa spel kan du använda mellanslagstangenten för att snurra eller stoppa hjulen.

Återbäring till spelare (RTP)

Återbäring till spelare (RTP) är den teoretiska statistiska procentsatsen av den totala insatssumman i ett specifikt spel som betalas ut som vinstsumma med tiden. RTP – 94.27 %

Värden beräknas först genom att dela de möjliga vinsterna med spelets tillgängliga utfall. Värdet är fast och ändras inte.

Översättning av speltermer

Följande lista gäller endast språk andra än engelska

• lHOLD SPIN BUTTON FOR QUICK PLAY!

HÅLL IN KNAPPEN SPELA FÖR SNABBSPEL!

l

AWARDS THE FREE SPINS BONUS!

GER FREE SPINS-BONUSEN!

l

TO WIN INSTANT FIREPOT™ PRIZES

FÖR ATT VINNA OMEDELBARA FIREPOT™PRISER

• ll

PAY 5 SPINS

GER 5 SPEL

l

LAND THE GOLDEN SCATTER

TO FILL YOUR CHEST!

FÅ DEN GYLLENE SCATTER-SYMBOLEN       FÖR ATT FYLLA DIN

KISTA! l WIN UP TO 30 FREE SPINS AT 3X MULTIPLIER!

VINN UPP TILL 30 FREE SPINS MED 3X-MULTIPLIKATOR!

l

RE-TRIGGERS THE FREE SPINS BONUS

ROUND

ÅTERAKTIVERAR FREE SPINSBONUSOMGÅNGEN