Fishin' Frenzy All Stars

Steg 1: Hur man börjar

1. Klicka på knappen TOTALINSATS för att öka eller minska beloppet för din TOTALINSATS. Välj hur mycket du vill satsa via alternativet Totalinsats (beroende på operatörskonfiguration och valutamotsvarighet).
  2. Klicka på Snurra för att starta spelet.
  3. RTP : 94.22%

Steg 2: Hur man spelar

• Tryck på ”SNURRA” för att starta spelet (beroende på jurisdiktion och operatörens inställning kan även mellanslag användas för att starta ett spel).
  • Hjulen snurrar och stannar så småningom slumpmässigt.
  • Om symbolkombinationen som visas på hjulen bildar en linje med 2, 3, 4 eller 5 matchande symboler från vänster på någon av vinstlinjerna vinner du.
  • Mannen ersätter alla symboler förutom scattersymboler.
  • Alla eventuella vinnande linjer markeras och betalas ut till ditt kontosaldo.
  • När 3–5 båt-scattersymboler dyker upp aktiveras gratissnurr-bonusen.
  • När gratissnurr-bonusen startar har spelaren möjlighet att spela 3 olika typer av bonusspel.

Hjulvinster

• Linjevinster multipliceras med insatsen per linje.
  • Alla vinster på alla vinstlinjer läggs ihop och bildar totalvinsten.
  • Alla vinstlinjesymboler måste vara på en aktiv linje och på angränsade hjul med start från hjulet längst till vänster.
  • Endast den högsta radvinsten betalas ut på varje rad.
  • Scatter-vinster adderas till eventuella radvinster.

Wildsymboler

• Wildsymbolen kan hjälpa till att bilda radvinster genom att fungera som andra symboler.
  • Wildsymbolen kan inte ersätta scattersymboler eller bonussymboler.

GRATISSPEL

• 3–5 båt-scattersymboler var som helst ger 10, 15 eller 20 gratisspel.
  • När gratissnurr-bonusen startar har du möjlighet att välja mellan 3 typer av gratissnurr-bonusar:
    • För Fiskefrenesi-funktionen:
      • För varje manssymbol som dyker upp på skärmen betalas alla värden på fiskprislapparna ut till spelaren från de fisksymboler som för närvarande finns på skärmen.
      • Gratissnurr kan inte återaktiveras under gratissnurrfunktionen Fiskefrenesi.
    • För Horusögat-funktionen:
      • Alla manssymboler som landar på skärmen expanderar för att täcka hjulet och uppgraderar alla bildsymboler på skärmen för att matcha symbolerna som visas i rutorna högst upp på skärmen.
      • Dessutom ger 1, 2 eller 3 man-wilds ytterligare 1, 3 respektive 5 gratissnurr.
      • Gratissnurr kan återaktiveras under gratissnurrfunktionen Horusögat.
    • För Tjurfäktaren-funktionen:
      • Alla manssymboler som landar på skärmen hålls fast till slutet av gratisspelfunktionen.
      • Gratissnurr kan inte återaktiveras under Tjurfäktaren-funktionen.
  • Gratissnurr fortsätter tills de har förbrukats – då får du de ihopsamlade bonusvinsterna.

Autospel (med förbehåll för operatörens konfiguration och juridiska krav)

• Det finns en Autospel-funktion som startar varje snurr automatiskt.
  • Genom att välja ”AUTOSPEL” kan du välja att spela automatiskt, gång på gång.
  • Välj din insats som vanligt och tryck på knappen "AUTOSPEL" för att välja hur många insatser som ska spelas automatiskt.
  • Autospel stängs av om någon annan bonusrunda som till exempel gratissnurr startar, om du når den angivna förlustgränsen eller om en progressiv jackpott vinns (om sådan finns).
  • Du kan stoppa Autospel från att fortsätta till nästa snurr genom att klicka på knappen "STOPP".

Information om utbetalningar och spelregler

• Linjevinster multipliceras med insatsen per linje.
  • Vinster från olika vinstrader adderas.
  • Alla radvinstsymboler måste dyka upp på en spelad rad och på hjul som är i följd, med start från hjulet längst till vänster (10 rader är alltid aktiva). Endast den högsta radvinsten betalas ut per vinstrad.
  • Båtsymboler är scattervinster och delas ut när de dyker upp oavsett position på hjulen och oavsett antal spelade linjer. (10 linjer är alltid aktiva)
  • Scattervinster betalas ut utöver linjevinster.
  • Gratissnurr spelas med samma antal linjer och samma linjeinsats/totalinsats som det aktiverande spelet (10 linjer är alltid aktiva).
  • SYSTEMFEL ANNULLERAR SAMTLIGA BETALNINGAR OCH SPEL.

Datum för senaste ändring: 2022-12-14