Rise of the Genie

1. Sammanfattning

Målet är att få en vinstkombination på en vinstrad, spridd över hjulen.

Spelspecifikationer:

Typ

Slots

Antal hjul

3

Antal rader

3

Antal rader

5 (kan inte ändras)

Antal mynt som kan satsas per rad

20 fasta mynt

Progressiv

Nej

Dubbleringsfunktion

Nej

Autosnurr

Nej

Wild-symboler

Ja, endast hjul 2

Multiplier-symboler

Nej

Scattersymboler

Ja (Colossal Genie)

Bonusrunda

Nej

Free spins

Nej

Direktvinst

Ja

RTP

Samla alltid in kontantpott: 95,08 %

Samla aldrig in kontantpott: 96,46 %

Spelet kopplas från om inga åtgärder vidtas under ett visst antal minuter (antal minuter variera beroende på jurisdiktion). Sessions återställnings funktionen sparar spelet så att nästa gång det läses in kan du spela vidare från där du lämnade.

Vid händelse av tekniska problem som resulterar i en bortkoppling från spelservern, sparas spelet som du spelade automatiskt och laddas nästa gång du etablerar en kontakt med spelservern. Det går inte att ansluta på nytt till spelservern under de första 30 sekunderna efter bortkoppling.

Obs! I händelse av fel blir alla vinster och spel ogiltiga. Insatser som ännu inte accepterats blir ogiltiga, insatser som inte avgjorts återbetalas.

2. Hur man spelar

Obs! Om du inte har tillräckligt med pengar för att spela kan insatsen ställas in till lägsta valbara belopp i en dialogruta med information om detta.

Alla vinstrader betalas från vänster till höger. Vinster på olika rader läggs till. Endast den högsta vinstkombinationen på varje rad betalas.

I infofältet kan du se aktuell INSATS, ditt SALDO och aktuell VINST, antingen som kredit eller i sin valuta (Endast för vissa jurisdiktioner). Växla mellan kredit och din valuta genom att klicka på SALDO (Endast för vissa jurisdiktioner).

2.1. Desktopversion

Följ dessa steg för att spela:

1. Klicka på 1 i inställningsskärmen och välj sedan myntvärdet och antal mynt att satsa per rad med knapparna + och -. Klicka på 2  för att spara inställningarna och återvända till startskärmen. Obs! Användaren kan välja att visa den totala INSATSEN som kredit eller i sin valuta (Endast för vissa jurisdiktioner). Växla mellan att visa kredit eller din valuta genom att klicka på SALDO (Endast för vissa jurisdiktioner).
  2. Klicka på3  för att placera en insats och spinna hjulet en gång.

Total vinstsumma visas i VINST-fältet från info-fältet och användaren kan välja att se summan som kredit eller i vald valuta (Endast för vissa jurisdiktioner). För varje vinstkombination är vinstbeloppet det belopp som visas i vinsttabellen för den vinstkombinationen.

Växla mellan kredit och din valuta genom att klicka på SALDO (Endast för vissa jurisdiktioner).

2.2. Mobilversion

Följ dessa steg för att spela:

1. Klicka på 1i inställningsskärmen och välj sedan myntvärdet och antal mynt att satsa per rad med knapparna + och -. Klicka på2   för att spara inställningarna och återvända till startskärmen. Obs! Användaren kan välja att visa den totala INSATSEN som kredit eller i sin valuta (Endast för vissa jurisdiktioner). Växla mellan kredit eller din valuta genom att klicka på SALDO (Endast för vissa jurisdiktioner).
  2. Klicka på 3 för att placera en insats och snurra hjulet en gång.

Total vinstsumma visas i VINST-fältet från info-fältet och användaren kan välja att se summan som kredit eller vald valuta (Endast för vissa jurisdiktioner). För varje vinstkombination är vinstbeloppet det belopp som visas i vinsttabellen för den vinstkombinationen.

Växla mellan kredit och din valuta genom att klicka på SALDO (Endast för vissa jurisdiktioner).

3. Specialsymboler och -funktioner

3.1. Wild

Wild-symbolen ersätter alla symboler för att bilda vinstkombinationer.

Wild-symboler visas enbart på hjul 2.

3.2. Priser

Priser utdelas genom att två eller tre matchande symboler visas på en av de fem vinstraderna.

Priser samlas inte in automatiskt.

Istället används de för att klättra upp på en av slotens tre prisstegar.

Varje vinnande symbolkombination ökar priset i kontantpotten och klättrar uppför stegen.

3.3. Vinsttabell

Stegen visas som kontantvärden men är multiplikatorer av spinninsatsen.

När du aktiverar Direktbetalningar kan följande priser vinnas på varje steg:

• Vänster stege - 2.5x spinninsatsen per steg - Maxpris 50x spinninsatsen
  • Mittstegen - 25x spinninsatsen per steg - Maxpris 500x spinninsatsen
  • Höger stege - 6x spinninsatsen per steg - Maxpris 120x spinninsatsen

Vänster stege

Mittersta stegen

Höger stege

Direktbetalningar

Direktbetalningar

Direktbetalningar

50x

40x

35x

30x

8x

25x

20x

6x

20x

16x

5x

15x

12x

4x

10x

8x

3x

8x

6x

2x

6x

4x

1x

4x

2x

0.5x

2x

1x

3.4. Direktbetalningar

Direktbetalning aktiveras när du når toppen av en stege och priser visas i panelen Direktbetalning

Direktbetalningmåste samlas in av spelaren, antingen på egen hand eller med kontantpottenDirektbetalnings-steg återställs i början av varje spinn.

• Samla in direkt - Samlar in hela Direktbetalningen.

Stegen kommer att förbli full om bara Direktbetalning samlas in.

Direktbetalning delas endast ut på stegar som redan har nått toppen.

Om spelaren samlar in Direktbetalning, måste de snurra på hjulen innan de kan samla in kontantpotten.

3.5. Kontantpott

Priser lagras alltid i Kontantpotten som kan tömmas med skärmkontrollerna:

• Samla in - Samlar in hela Kontantpotten. Ändras till Samla in allt vid aktivering av Direktbetalning.

Kontantpottens värde är summan av värdena för de uppnådda stegen i alla tillgängliga stegar. Priser upp till Direktbetalninglagras alltid i en Kontantpott som kan tömmas i sin helhet med kontrollerna på skärmen och betalas automatiskt. Framsteg på stegen går förlorade vid insamling av Kontantpotten.

Alla utbetalningar som samlas in på något sätt betalas automatiskt. Spelaren kan förlora hela Kontantpotten om Anden dyker upp innan Samla in trycks in.

Kontantpotten måste alltid vara tom innan spelaren kan ändra insats.

Insamling av Kontantpotten ger alla direktbetalningspriser som för närvarande visas i direktbetalnings-panelen, om tillämpligt.

Spelaren kan inte ändra insatsen och spelet anses som avslutat först när Kontantpotten är tom.

Spinn: En enskild spinn på 3x3-hjulen.

Spel: Ett spel anses vara en spinn eller flera spinn som höjer värdet på Kontantpotten från 0 och avslutas när Kontantpotten är tom.

3.6. Ande

Anden kan dyka upp på vilken spinn som helst. Lampan kommer att aktiveras och sedan kan Anden synas helt.

Om Anden dyker upp helt i sikte och täcker hela hjulet återställer den alla priser och Kontantpotten och spelaren förlorar.

Obs! Gamla programknappar

Ladder_1 = vänster stege

Ladder_2= mittersta stegen

Ladder_3= höger stege

Steps_Ascended, Steps_Descended, Step= Steg

Collect_Instant, Instant_Win= Samla in direkt

Disconnect_Auto_Collect_All, Collect_All= Samla in allt

Colossal_Land= ANDE

Symbol Ladder = vinststegen

Start_Climb_sequence= Stegeklättring började

End_Climb_Sequence= Stegeklättring avslutad

4. Andra spelknappar

4.1. Desktopversion

Följande knappar finns:

4

Klicka här för att stänga av eller sätta på ljudet

5

Klicka här för att öppna UTBETALNINGAR-fliken där du kan se flera skärmar:

• Information om UTBETALNINGAR för vinstkombinationer som kredit eller i din valuta. Klicka på SALDO för att växla mellan kredit och din valuta. (Endast för vissa jurisdiktioner)
  • information om alla existerande specialfunktioner eller specialsymboler och deras UTBETALNINGAR eller specifika belöningar;
  • spelrader och grundläggande spelregler.

Klicka på vänster-/högerpilarna nedtill på skärmen för att växla mellan de olika skärmarna i fliken UTBETALNINGAR.

REGLER

I den sista skärmen på fliken UTBETALNINGAR klickar på den här knappen för att se detaljerade spelregler i ett nytt webbläsarfönster.

6

(endast i realläget) Den här knappen finns på skärmarna UTBETALNINGAR och INSATS-inställningar (finns bara i vissa jurisdiktioner) Klicka här för att visas spelhistoriken i ett nytt fönster.

7

Den här knappen finns på skärmarna UTBETALNINGAR och INSATS-inställningar (finns bara i vissa jurisdiktioner) Klicka på den här knappen för att stänga spelet och öppna hemwebbsidan i samma webbläsarfönster.

8

(tillgänglig när hjulen spinner) Klicka på knappen för att stoppa hjulen tidigare.

9

(tillgänglig under vinstanimationer) Klicka på denna knapp för att hoppa över vinstanimationer.

10

(finns bara i vissa jurisdiktioner) Klicka på knappen för att aktivera Turbo-läge.
Turbo-läget höjer spelfarten genom att sänka spinntiden till minimum.

4.2. Mobilversion

Följande knappar finns:

4

Klicka här för att stänga av eller sätta på ljudet

5

Klicka här för att öppna UTBETALNINGAR-fliken där du kan se flera skärmar:

• Information om UTBETALNINGAR för vinstkombinationer som kredit eller i din valuta. Klicka på SALDO för att växla mellan kredit och din valuta. (Endast för vissa jurisdiktioner)
  • information om alla existerande specialfunktioner eller specialsymboler och deras UTBETALNINGAR eller specifika belöningar;
  • spelrader och grundläggande spelregler.

Klicka på vänster-/högerpilarna nedtill på skärmen för att växla mellan de olika skärmarna i fliken UTBETALNINGAR.

REGLER

I den sista skärmen på fliken UTBETALNINGAR klickar på den här knappen för att se detaljerade spelregler i ett nytt webbläsarfönster.

6

(endast i realläget) Den här knappen finns på skärmarna UTBETALNINGAR och INSATS-inställningar (finns bara i vissa jurisdiktioner) Klicka här för att visa spelhistoriken i ett nytt fönster.

7

Den här knappen finns på skärmarna UTBETALNINGAR och INSATS-inställningar (finns bara i vissa jurisdiktioner) Klicka på den här knappen för att stänga spelet och öppna hemwebbsidan i samma webbläsarfönster.

8

(tillgänglig när hjulen snurrar) Klicka på knappen för att stoppa hjulen tidigare.

9

(tillgänglig under vinstanimationer) Klicka på denna knapp för att hoppa över vinstanimationer.

10

(finns bara i vissa jurisdiktioner) Tryck på knappen för att aktivera Turbo-läge.
Turbo-läget höjer spelfarten genom att sänka spinntiden till minimum.

Datum för senaste ändring: 2022-07-06