Easter Island

Välkommen till videoslotten Easter Island med Symbol Swap Respins (omsnurr), expanderande hjul och expanderande wilds.

OM SPELET

Easter Island är en spelautomat med 5 hjul och 27-103 vinstlinjer som spelas från vänster till höger. Spelet har 9 vanliga symboler som ger vinst om tre eller fler hamnar i rad på en vinstlinje med start från vänster. De fem högvärdesymbolerna representeras av djurliknande statyer. De 4 lågvärdesymbolerna är träsymboler med spaderlika figurer.

Wilds ersätter alla symboler och finns endast på hjul 2 och 4.

Symbol Swap Respin

Alla vinnande snurr i basspelet utlöser ett respin (vinster i respins aktiverar inte ytterligare respins).

Respins ger alltid ett Symbol Swap-läge för att öka chansen till vinst på följande sätt:

• Om de vinnande symbolerna är lågvärdesymboler ersätts alla andra lågvärdesymboler med den vinnande symbolen under respinläget (de andra tre lågvärdesymbolerna ersätts).
  • Om de vinnande symbolerna är högvärdesymboler ersätts alla andra högvärdesymboler med den vinnande symbolen under respinläget (de andra 4 högvärdesymbolerna ersätts).

Insatsen kan inte ändras under ett respin. Symbol Swap Feature läget aktiveras innan respin-hjulet stannar.

Expanderande hjul

Hjulen expanderar vertikalt under Symbol Swap Respin-läget på följande sätt:

• Vinst med 3 lika symboler i basspelet belönas ej med expanderande hjul (omsnurr har 27 vinstlinjer)
  • Vinst med 4 lika symboler i basspelet belönas med 2 extra rader (omsnurr har 65 vinstlinjer)
  • Vinst med 5 lika symboler i basspelet belönas med 4 extra rader (omsnurr har 103 vinstlinjer)

Om en spelare prickar in en vinst med 3 lika symboler, 4 lika symboler och 5 lika symboler i basspelet är det endast den högsta vinsten som ger ett expanderande hjul. Alla hjulen återställs till vanlig storlek efter omsnurret.

Expanderande Wilds

När en wild-symbol landar på ett vinnande snurr, både i basspelet och i respin-läget, expanderas symbolen för att täcka hela hjulet.

Wild-symboler som landar på ett vinnande snurr i basspelet agerar som sticky-wilds under Symbol Swap Respin-läget och expanderas också för att täcka hela hjulet.

HUR SPELAR JAG?

• Välj ditt myntvärde.
  • Klicka på Spinn-knappen för att börja spelet.

HUR RÄKNAR JAG UT VINSTEN PÅ INSATSLINJER?

• För att räkna ut din totala myntvinst, räkna samman alla dina vinster på insatslinjerna.
  • För att räkna ut vinsten på en enskild insatslinje, kolla på antalet identiska symboler i rad på en linje med början längst till vänster eller längst till höger.
  • Har du fått tre eller fler identiska symboler, gå vidare till Vinsttabell och hitta din vinstsumma i antal mynt. Där hittar du vinstinformation vid tre, fyra respektive fem symboler i rad för alla symboler. Endast högsta vinnande kombination på linjen blir utbetald.
  • Spelare kan räkna ut sina vinster i lokal valuta genom att multiplicera den totala myntvinsten med myntvärdet.
  • Efter ett respin läggs den totala vinstsumman till det aktiverande snurret.

ALTERNATIV FÖR SPEL

Klicka på Alternativ för att expandera eller återställa dina inställningar.
  • Vinsttabell – Här kan du se hur mycket varje symbol betalar, beskrivningar av spelets funktioner och information om vinstraderna.
  • Spelinställningar – Ändra spelets hastighet, ljudvolym och ställ in förutsättningar för när autospel ska stoppas.
  • Spelhistorik – Om denna funktion finns tillgänglig på spelsidan kan spelare granska sitt spel och spela om de senaste 10 spelrundorna. Vinstlinjerna går bara att se under omspel.
  • Spelregler – Visar spelets regler.
  • Ljud – Stänger av och slår på ljudet.

SPELPANEL

• Rader – Visar antalet rader i spelet. Antalet rader beror på storleken/höjden på hjulet.
  • Myntvärde – Ändra din insats genom att ändra myntvärde. För att omräkna din insats eller vinst till din valuta, multiplicera antalet mynt med ditt myntvärde.
  • Insats – Insatsstorleken är alltid 25 mynt.
  • Maxinsats – Ställer in myntvärdet på högsta möjliga. Tryck på Maxinsats-knappen igen för att få tillbaka myntvärdet du hade tidigare.
  • Spinn-knappen – Startar spelet. När hjulen snurrar ändras Spinn-knappen till Stopp-knapp. Tryck på Stopp-knappen för att omedelbart stoppa hjulen.
  • Autospel – Du kan göra så att spelet fortgår utan att du behöver trycka på Spinn-knappen varenda gång. Välj antal rundor som ska spelas med autospel genom att trycka på Autospel-knappen. Du kan välja ytterligare förutsättningar för när autospel ska stoppas i spelinställningarna. Loss limit-funktionen i vissa spelversioner förhindrar spelare från att förlora mer än en förutbestämd gräns under ett autoplay-spel. För att stoppa autospel manuellt ska du trycka på Autospel-knappen.
  • Vinst – Visar vinsten för aktuell eller senaste vinstutbetalningssteg.
  • Saldo – Visar saldot på ditt konto. Är kontantvyn vald, ser spelaren saldosumman i sin egen valuta. Är myntvyn vald, visar fältet antal tillgängliga mynt, baserade på nuvarande myntvärde. Ändrar spelaren myntvärde, kommer saldofältet att uppdateras och visa det nya aktuella antalet tillgängliga mynt.
  • Kontant-/Myntvy – Du kan välja att visa insatsstorlek och saldo i antingen kontanter eller mynt. Om du väljer kontanter omvandlar spelet alla myntvärden till kontanter genom att multiplicera antal mynt med myntvärdet. Du kan växla mellan Kontant- och Myntvy med alternativet i inställningar eller genom att trycka på insatsfältet eller saldofältet.

ÅTERBETALNINGSPROCENT

Genomsnittlig teoretisk återbetalningsprocent till spelaren är 96,1 %.

SLUMPEN

Hjulen spinns med rättvis och lika möjlighet för varje stopposition enligt en certifierad slumpgenerator. Mer information finns på http://www.yggdrasilgaming.com/en/about-us

YTTERLIGARE INFORMATION

• Om spelet avbryts kan en spelare spela om rundan efter att ha startat om spelet. Om spelaren väljer att skippa ett omspel läggs vinsten omedelbart till spelarens saldo.
  • I de fall omspelsfunktionaliteten inte är tillräcklig kan du kontakta supporten för din spelwebbplats.
  • Vid fel på spelmaskin/-program blir alla påverkade spelinsatser och -vinster ogiltiga och påverkade insatser återbetalas.
  • Detta är spelregler version 1.0, daterad 05/02 2018. Om du vill ha tillgång till någon tidigare version kan du använda kontaktformuläret på http://www.yggdrasilgaming.com/en/contact-us
  • Detta är en översättning av de ursprungliga spelreglerna. I händelse av konflikt eller tvetydigheter mellan den engelska versionen och denna språkversion har den engelska versionen tolkningsföreträde.